Marti, 3 ceasuri negre. Cu noroc!

Marti, 3 ceasuri negre. Cu noroc!
Sper ca nu sunteti bantuiti de ganduri negre citind titlul. E de bine fratilor, negru' vine de la berea Guinness, care vrea sa innegreasca Bucurestiul si Romania cu ocazia sarbatorilor legate de St. Patricks Day, sarbatoarea si Ziua Nationala a Irlandei.

Si daca ieri v-am spus despre cateva simboluri ale acestei sarbatori, azi fiind 3 ceasuri negre, dar cu noroc, (si cu trifoi :), am sa va spun numai de bine despre bere si petrecere.

Chiar daca apogeul St. Patricks Day va fi duminica la Bucuresti, berea Guinness se revarsa in peste 25 de orase din tara si in peste 80 de puburi partenere. Si Craiova este pe lista, alaturi de Braşov, Sibiu, Ploieşti, Constanţa, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Oradea, Bucureşti etc.

Detalii despre locatiile din orasele care participa la marea sarbatori vor fi disponibile pe Guinness Romania pe Facebook. Pentru asemenea desfasurare nationala, Guinness merita o bila alba (cum este cea din doza :). Abia astept sa vad unde deschidem un consulat Guinness-Irlanda in Craiova.

Dar pana atunci, pentru ca berea merge mana-n mana cu muzica, iata si concertele din Bucuresti.

Spor curgator!

Etichete: , , ,