Mono(b)log de 3xconcurs


mono(b)log
In mono(b)logul de saptamana trecuta va intrebam cum sa fac cu cele 3 concursuri pe care doream sa le lansez pe blog. 
Multumesc pentru sugestii, dupa cum vedeti le-am aplicat.

Astfel, 2 concursuri sunt cu jurizare, Weekend in Delta si Conferinta LeaderShip 530, iar cele 2 nopti la Straja se pot castiga prin tragere la sorti, pentru ca au fost si astfel de dorinte.

Culmea, la concursul cu tragere la sorti sunt cele mai multe solicitari. Sa inteleg ca va considerati norocosi ca sunteti cititorii blogului meu :)

Ca sa elimin suspiciunile despre care vorbeati, tragerea la sorti se va desfasura la o ora stabilita de comun acord, cu filmare, iar pentru bloggeri exista o sansa in plus daca scriu despre concurs pe blogurile lor.

Concursul cu Straja este cel mai scurt (pana pe 9 Martie inclusiv) pentru ca m-am gandit ca poate mai vreti sa prindeti zapada la Straja. Daca nu, cele 2 nopti de cazare sunt valabile pe tot parcursul anului 2013, mai putin perioadele de Paste, Craciun si Revelion.

A doua observatie a mono(b)logului de azi este ca sunt putini dintre voi inscrisi la toate cele 3 concursuri. De ce fratilor, credeti ca va consumati norocul sau inspiratia daca participati de 3 ori? Eu zic ca va triplati sansele sa castigati un premiu :) Deja sunteti abonati la blog, mai ramane sa comentati.

Dar ce sa mai comentam, va astept sa participati pentru ca vreau din tot sufletul sa va bucurati de cele 3 premii puse la dispozitie.

Iar premiile de consolare vor fi plante de Aloe Vera, natural. La cele 2 concursuri cu jurizare am sa rog juriul sa fac un top 3 al comentariilor, comentariul de pe primul loc castiga premiul pus in joc, iar locurile 2 si 3 se vor consola cu Aloe Vera :) Punem la punct detaliile pentru inmanarea plantelor, pentru ca este cam dificil de trimis prin posta :)

Spor castigator!

Etichete: , , ,