Mono(b)log ... Regal


mono(b)log
Am explicat mai demult semnificatia cuvantului regal, azi am sa fac si legatura cu monologul.

La precedenta intalnire cu ASR Principele Radu al Romaniei am asistat la o lansare de carte, in format de monolog al autorului - ASR Principele Radu - urmat de o discutie libera cu cei prezenti.

Profit de mono(b)logul de azi pentru a anunta o lansare de carte regala la Craiova:

“Ana. Portretul Reginei” de ASR Principele Radu.

Ana. Portretul Reginei
Lansarea va avea loc Vineri, 15 Martie, incepand cu ora 17:00, la Biblioteca Judeţeană “Alexandru şi Aristia Aman”. Alături de Alteţa Sa Regală Principele Radu al României, va lua cuvântul prof. dr. Sorin Damean, iar oficiile de gazdă vor fi făcute de Lucian Dindirică, Director al Bibliotecii Judeţene.

Majestatea Sa Regina Ana a României împlineşte anul acesta nouăzeci de ani, devenind astfel cea mai longevivă consoartă de voievod sau rege din istoria României, iar volumul de faţă este un dar pentru soţia Majestăţii Sale Regelui Mihai I, figură emblematică a istoriei naţionale contemporane.

În cele 177 de pagini, veţi putea citi despre copilăria şi adolescenţa Reginei, viaţa de familie, devotamentul faţă de Ţară.

Evenimentul este prefatat de prelegerea "Libertate si Dezvoltare", la Universitatea din Craiova, ce va avea loc la ora 15.00, in Amfiteatrul "Dragan" (sala 444). Aceasta prelegere este cea cu numarul patru dintr-un ciclu de intalniri cu studentii din centrul universitar craiovean si Alteta Sa Regala.

Ambele evenimente sunt sprijinite de Asociatia Euro-Agora Craiova.

Spor Regal!

Etichete: , , ,