Proiect online: leapsa culturala

Proiect online: leapsa culturala
Cand am primit ieri propunerea pentru un proiect online sub forma de leapsa culturala, desi venea(m) dupa nunta unui coleg de serviciu (sau poate tocmai de-aia) ... am zis Da. Azi este luni, ziua mea obisnuita pentru lepse si sunt gata de treaba.

Ideea proiectului imi vine la fix, deoarece de multe ori m-am intrebat care sunt locurile pe care le-as recomanda unui prieten venit pentru prima data in orasul meu.

Si tot sub forma de leapsa am incercat si eu abordarea in 2010, in 2011 si in 2012. Dar nu la fel de organizat si riguros cum s-a gandit acum stimabilul Paval. Felicitari si multumesc pentru nominalizare!

Am tot facut un top 3, 5 sau 10 al destinatiilor din orasul meu. Acum trebuie sa propun o singura destinatie si dupa cum vedeti, daca in toate propunerile mele precedente Parcul Romanescu a fost prezent pe primul loc, imi pastrez optiunea.

Nu stiu ce-as putea sa va spun mai mult decat tot ce spuneam in 2011 despre Parcul Romanescu.
Poate cateva imagini colorate cu lacul sau imagini de iarna spun mai mult decat toate cuvintele de pana acum.

Sau sa mai spun ca Parcul Romanescu este locul in care multi craioveni isi incep (sau isi incheie) ziua cu o alergare/miscare in aer curat.

Dar cel mai bine va spun sa nu ratati Parcul Romanescu atunci cand ajungeti in Craiova sau in zona.

Si pentru ca proiectul prevede sa trimit leapsa culturala mai departe in 2 directii, m-am orientat spre 2 bloggeri de travel, cu care am mai interactionat 2.0: Alice - Enciclopedia calatorului independent si Razvan Pascu.

Si asa cum le sta bine unor bloggeri de travel, nici unul dintre ei nu prea este acasa in acest moment.  Alice se intoarce din Portugalia, iar Razvan a plecat spre Germania la cel mai mare targ de turism din lume.

Dar le-am trimis mesaj in legatura cu intentia mea. Sper sa fie de acord si sa completam harta cu recomandari din Cluj si din Bucuresti :)

Update:
Razvan este inca in Germania asa ca schimbam bloggerul, dar pastram orasul.
O invit pe Andreea-Sedna sa ne indice un loc special din Bucuresti si sa trimita leapsa mai departe spre alte zone.

Spor colindator tuturor!

Etichete: , , , , ,