Semeni imagine, culegi rezultate

Semeni imagine, culegi rezultate
Citind in campania BlogalInitiative despre cel mai promitator brand romanesc, m-am gandit care sunt brandurile din Craiova.

Hmmm... cautand branduri m-am oprit la numele cu vechime pe piata.
Iesind din domeniul comercial-productiv, cred ca in Craiova este un brand care este pe buzele tuturor: Universitatea Craiova, alintata in scandarile suporterilor si cu vechiul nume, Stiinta. Din pacate brandul este tot ce a mai ramas din echipa de fotbal, dar si asta este o dovada ca un brand iubit rezista si fara o materializare de moment.

Cred ca in Craiova sunt multe organizatii sau firme care ar merita sa-si construiasca o imagine profesionista.

Si iata ca acum companiile private se pot inscrie in cadrul competitiei Cel mai promitator brand, pentru a castiga consultanta pentru branding.

Sunt cautate companii mici, medii si mari care au in portofoliu un brand romanesc (de produs / serviciu / corporatie) pe care doresc sa-l relanseze sau sa-l revitalizeze.

Castigatorul va beneficia de expertiza Seed Consultants in dezvoltarea unui program de branding gratuit si particularizat nevoilor sale:
Doar daca nu va inscrieti n-aveti nicio sansa, astfel incat va recomand sa va dati sansa de a deveni un brand respectat.

Spor promitator!

Etichete: , ,