Sondaje cu castig


Sondaje cu castig
Ati fost vreodata solicitati pe telefonul mobil sa raspundeti la diverse sondaje?

Si nu-i asa ca solicitarea s-a nimerit in momente in care ati fi vrut sa faceti orice altceva, numai sa raspundeti la sondaje nu?

Daca si voi cunoasteti sentimentul trebuie sa stiti ca in loc sa pierdeti timpul cu astfel de sondaje neavenite si neasteptate, va puteti inscrie cu folos in comunitatea ROMEDNET pentru a participa online numai la acele sondaje care va atrag si la care vreti sa luati parte.

Doar pentru inscrierea in baza de date a Mednet Marketing Research Center aveti sansa sa castigati un 1 aparat foto digital Fujifilm sau unul dintre cele 10  USBuri Flash Driver de 4 GB.

Mai departe, participand la sondajele care va intereseaza nu numai ca puteti sa va spuneti parerea despre chestiuni care conteaza in viata voastra, dar participarea la fiecare sondaj este recompensata printr-o tombola cu premii in bani si produse.

De castigat au si bloggerii care participa la campania BlogalInitiative, premiile pentru bloggeri constand intr-un eBook Reader Kindle 6" - Wi-Fi si un aparat foto digital Samsung ST66, 16.1MP.

Spor castigator!

Etichete: , ,