Alte ingrediente: bun-simt, utilitate, calitate, optimism.
Fara E-uri, dar cu cateva EU-ri:
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei

Visit Romania!


Visit Romania!
Pana cand nu incepe meciul Ungaria - Romania, imi aduc aminte cu placere o imagine din 2001. Romania a invins cu 2-0 la Budapesta, iar in tribune s-a arborat tricolorul romanesc cu mesajul "Visit Romania".

Daca vreti sa stiti cum au ajuns doua destinatii turistice romanesti in "World final four" aflati de la Alice, dar cel mai bine votati aici si pentru Bucuresti si pentru Sibiu.

Intr-o alta inititativa turistica online, Bucurestiul este singurul oras din Romania promovat ca destinatie turistica, autoare fiind chiar de colega noastra de la Craiova, Dana Ilie.
hai la vot
Puteti vota folosind toate cele 5 butoane puse la dispozitie.

Spor!

2 comentarii:

 1. Hei, multumesc pentru inca o mana de ajutor! :)
  Dar pentru ca asa e fair-play, anunt ca azi am observat ca mai exista inca doi romani care promoveaza Romania (ca asa am mai gasit vreo 2 care promoveaza alte destinatii). E vorba de Alexandru Unguru http://www.mydestination.com/users/alexguru/bbb#tab si Mihai Balaj http://www.mydestination.com/users/mikemettal/bbb#tab
  Bafta si lor!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu-i problema. Eu asa am stiut asa am spus. Acum daca sunt si mai multi, cu atat mai bine tarii si lor cu-atat mai bine. Spor tuturor!

   Ștergere

Comentati va rog. E democratie :)
Va place? Un Like, e gratis :))
Vreti sa va mai placa? Apelati la abonare blog prin e-mail. Tot gratis :)))

 
toateBlogurile.ro