Vreme de bilant la vitrine frigorifice


Vreme de bilant la vitrine frigorifice
Ce parere aveti despre vremea frumoasa de afara? Chiar daca mai ploua, este mai mult decat primavara. Incepe sa se incalzeasca si parca vad ca maine-poimaine ne uitam cum urca termometrul spre 40 de grade.

Preventiv, propun celor care au in pastrare alimentele si bauturile noastre preferate, sa aiba in vedere vreo 40 de solutii anti-caldura.

Este vorba despre tot atatea modele de vitrine frigorifice, cate una pentru fiecare grad Celsius, dar fiecare cu un grad de complexitate si beneficii in utilizare diferite.

Acum sincer sa fiu nu prea ma pricep eu la echipamente Horeca insa imi este clar ca dintre atatea modele prefer vitrinele frigorifice verticale, daca se poate duble si cu usi culisante.

Raspunsul este simplu: in aceste vitrine frigorifice se tine berea si-mi place sa fie multa bere rece si sa am de unde alege :)

La alte "alimente" pentru cumparaturi este raspunzatoare sotia mea, insa cei "raspunzatori" pentru pastrarea alimentelor la temperatura potrivita au de unde alege dintre atatea propuneri de echipamente.

Cine sunt "cei raspunzatori"? Toti cei care au de-a face cu alimentatia noastra, de la micro-afaceri de familie pana la restaurante si hoteluri de 5 stele.

Ce au de ales? Echipamente profesionale si solutii adaptate pentru toate nevoile dar si pentru toate buzunarele. Vorbim despre solutii deoarece Bilancia ofera consultanta de specialitate, punere in functiune si training specializat.

De unde au de ales? Dintr-o oferta extinsa la peste 200 de parteneri de pe toate continentele.

Unde gasesc aceasta oferta extinsa de vitrine frigorifice? La sediul central si sediile din Bucuresti, dar si in orasele din tara: Brasov, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Sibiu si Timisoara.

In plus Bilancia este o firma romaneasca si intelege foarte bine nevoile locale din domeniul vitrinelor frigorifice,  indiferent ca este vorba despre restaurante, hoteluri, cofetarii, baruri, pizzerii, firme de catering, carmangerii sau magazine cu profil alimentar.

Spor refrigerator!

Etichete: , , ,