Imposibilitati cu "o" de la Gog


Imposibilitati cu "o" de la Gog
Pe Cristian Gog l-am vazut prima data live anul trecut, la Webstock.

Cristian ne-a spus cateva "secrete", citandu-l pe Sir John Eccles:
N-a fost practic un spectacol ci o demonstratie venita in sprijinul unui sfat: Fake it until you make it!

Practic, Cristian Gog ne-a demonstrat ca daca-ti place ceva si nu renunti la visul tau indiferent de poticnirile de pe parcurs, reusesti sa-ti implinesti visul.
Imposibilitati cu "o" de la Gog
Chiar daca nu poate citi 100% gandurile (cred :), a gasit metode care-l ajuta sa prezinte credibil ceea ce face. Si face foarte bine ceea ce face, pentru ca in primul rand pune multa pasiune astfel incat sa faca imposibilul posibil. Pe noi ne-a lasat cu gura cascata :)

Si iata ca dupa ce a castigat "Romanii au talent" in 2012 si dupa ce l-am vazut live intr-o demonstratie la Webstock, acum avem ocazia sa-l vedem in cadrul primului turneu national de mentalism din Romania: Imposibilitati.

A doua parte a turneului Imposibilitati a inceput pe 16 Mai la Alba Iulia si continua cu spectacole la Targu Jiu (23 Mai) si Craiova (24 Mai).

"Voi încerca să-i fac pe cei din sală să creadă în IMPOSIBIL, iar misterul şi buna-dispoziţie se vor îmbina în cadrul numerelor de citire şi influenţare a gândurilor, telepatie, hipnoză şi multe altele."

Spectacolul de la Craiova are loc Vineri, 24 Mai, de la ora 19:00, la Casa Studentilor.

Hai la spectacol, nu mai stati pe ganduri, ca vi le citeste Gog!

P.S.1
Cristian Gog este si blogger, astfel incat a dat posibilitatea bloggerilor din zona sa castige 3 invitatii duble la Craiova.

P.S.2
Mentalism vine de la minte, nu de la menta :))

Etichete: , , ,