Success Day Forever 18 Mai

Success Day Forever 18 Mai
Sambata am sarbatorit 35 de ani de existenta Forever, in cadrul evenimentului Success Day Forever desfasurat la Sala Palatului din Bucuresti.

Gazdele intalnirii au fost doua familii de manageri: Mariana si Silviu URSU, alaturi de Elena si Adrian CRISTACHE, care au asigurat desfasurarea intalnirii.
Gazdele intalnirii

Inalnirea a inceput in forta, cu o reprezentatie a Trupei Florea (da, au fost la Romanii au talent).
Trupa Florea
Apoi directorii generali ai Forever Romania, Dora si Gabos SZOCS ne-au spus cateva cuvinte referitoare la cei 35 de ani de existenta ai Forever Living Products.
Dora si Gabos SZOCS
Dupa ce a subliniat cresterea continua realizata de Forever, Gabor Szocs ne-a asigurat ca ziua de 13, si mai ales de 13 Mai, atunci cand a luat nastere Forever, nu este o zi cu ghinion.

Dora Szocs ne-a asigurat ca in Forever sansele sunt egale pentru toti, dar motivatia difera pentru fiecare. Ne-a mai spus ca este foarte important sa avem un tel, dar si mai important este ca in fiecare zi sa facem pasi spre realizarea telului si sa nu ne oprim.

Apoi Dr. Violeta LUCA, Manager, impreuna cu Mircea OLARIU, Soaring Manager, ne-au trezit interesul vorbind despre cateva produse reprezentativel ale firmei Forever, atat din punct de vedere medical, cat si al tehnologiei unice de realizare a produselor, toate datele fiind insotite de statistici foarte interesante.
Violeta Luca si Mircea Olariu
A urmat doamna Liliana Tiganus, Asistent Manager, care ne-a vorbit despre efectele detoxifierii asupra organismului, povestite din propria experienta.
Liliana Tiganus
A urmat un recital Ioan Man (cunoscut publicului de la X Factor), continand atat slagare internationale cat si o compozitie proprie



Benedek Joszef, Senior Manager, ne-a vorbit despre cele 3 lucruri care facute corect si repetat aduc succesul in Forever, in 90% din cazuri:
Mascota Aloe Vera ne-a reamintit ca pe 2 Iunie se va desfasura Crosul Fii Sanatos cu Aloe Vera.
Mascota Aloe Vera
Doamna Maria Parascan, Senior Manager, ne-a vorbit "fara cusur" despre noua gama Sonya Flawless si ne-a spus ca atunci cand te afli alaturi de oameni mari, extraordinari, te simti si tu la fel.
Maria Parascan
Ne-a dat si cateva sfaturi pentru a ne schimba in astfel de oameni, primul fiind acela de a zambi mai des, urmatorii pasi fiind disciplina, pasiunea si modestia.

Momentul culminant al intalnirii a fost constituit de dezvaluirea cecurilor de Profit Share, Chairman Bonus cum se numesc acum, obtinute de echipa Romaniei in Hawaii.
Profit Share
Dezvaluirea celor mai mari cecuri a fost facuta in stil Romanii au talent:



Si nu acela a fost cel mai mare cec obtinut de o familie de romani, ci acesta:
cel mai mare cec
Bineinteles ca n-au lipsit nici recunoasterile la fiecare nivel, programul stimultiv de merit sau premierea celor care s-au calificat la "provocarea iernii".

Dar despre toate acestea si despre atmosfera de sambata vorbesc mai bine imaginile de la Success Day.

La Multi Ani Forever si spor!

Etichete: , , , , , , ,