Sanatate inainte de toate si peste tot


ClinicBouquet - portal sanatos
Cand am vazut azi la BlogalInitiative o campanie despre doua subiecte dragi, sanatate si stil de viata sanatos, am devenit repede 2.0 curios.

Curiozitatea mi-a fost rasplatita online de portalul ClinicBouquet, unde gasesti in 2 timpi si 3 miscari tot cea ai nevoie sa stii despre clinicile romanesti si straine.

In functie de specialitati, tara, oras, tipul clinicii si daca serviciile sunt acoperite de asigurarea C.A.S., portalul iti livreaza in "mod lista" sau harta informatiile necesare.

Mai simplu de-atat nu cred ca se poate. Poate daca nu te imbolnavesti si n-ai nevoie... Dar si aici ClinicBouquet sta bine, deoarece partea de preventie este acoperita cu informatii medicale care sa te tina departe de clinici si spitale.

Daca totusi ai o problema de sanatate si inca mai ai neclaritati dupa ce ai accesat portalul, ai la dispozitie un numar de telefon si o adresa de e-mail. Unde poti sa intrebi despre, sau sa recomanzi, dupa caz, o clinica sau un spital.

M-as bucura sincer ca sectiunile cele mai accesate sa fie cele referitoare la preventie (informatii si noutati medicale), dar stiu din experienta ca abia atunci cand suntem bolnavi redevenim brusc interesati de sanatate :(

Si chiar daca sanatatea n-a fost inainte de toate, de-acum inainte macar stim unde sa gasim rapid informatii.

Sa recapitulam:
Spor sanatos si simplu!

Etichete: , , ,