Bun venit la Miercurea fara carne si in Noiembrie. Chiar daca afara ploua si e o atmosfera posomorata, meniul de azi e vesel si colorat :)
Pentru de dimineata am avut icre de crap pe paine integrala si masline de Thassos.
In intervalul dulce 09:00 - 11:00 am avut ciocolata neagra si struguri "negri". Atat de bine m-am dedulcit la "negru" ca am uitat sa mai fac poza :)
La pranz am mesterit dovlecei la tigaie,
iar cat s-au facut dovleceii le-am pregatit un asternut de rosii, masline, branza si usturoi.
Cam asa a aratat produsul final :) Peste cascavalul topit am presarat piper.
Sper ca nu v-am produs pofta, dar si daca ati poftit la pranzul meu, este usor de facut :)
Pentru masa de seara se prevede o mamaliga cu branza.
Pofta buna fara carne!Etichete: miercurea fara carne, natural, nutritie, sanatate, stil de viata