Voi ati avut torticolis la picior-sold?


torticolis la picior?
© Shae Cardenas | Dreamstime Stock Photos
Strambaturi pe la gat am mai avut, dar iata ca de curand mi s-a intamplat una noua :)

M-am trezit stramb la picior, spre sold. M-am trezit vorba vine, ca nici n-am prea putut sa dorm :)

Miercuri de dimineata mi-am facut gimnastica, la pranz am mers pe jos si seara am jucat ping-pong bine mersi. Pe urma am stat la calculator si cand sa ma ridic parca era piciorul asa amortit. Am zis ca oi fi stat stramb si m-am culcat.

Ei pai n-am adormit bine ca m-a trezit durerea la picior-sold. Ori m-am strambat si mai rau in somn, ori atunci s-a declansat cu adevarat. Ma durea in orice pozitie as fi stat, plus ca ma durea si locul respectiv, daca ma apasam.

M-am uns eu cu Aloe Heat Lotion si Aloe MSM Gel, am mai luat un polen si pana la urma am mai reusit sa dorm. Polenul este atat un antiinflamator natural cat si energizant, asa ca mi-a fost frica sa iau doua :)

A doua zi sontac-sontac am ajuns la job, pe scaun puteam sa stau dar cand ma ridicam... mai nasol. Spre deosebire de suciturile la gat, nici in masina n-am avut probleme, ci doar la mers m-a incurcat.

Mi-a mai incurcat programul cu gimnastica de dimineata, cu mersul pe jos si cu ping-pong-ul sau basketul de seara. Mi-am dat in continuare cu creme, am luat polen si Vineri deja am vazut semne de ameliorare, iar Sambata am reusit sa ies si la un ping-pong.

Ieri am fost mai mult pe drumuri cu masina si n-am prea bagat in seama problema, iar azi, Luni, pot spune ca sunt aproape nou :) Voi merge la pranz pe jos, iar de maine imi reiau si gimnastica de dimineata.

Voi ati avut probleme cu sucituri de-astea?

Spor indreptator!

Etichete: ,