Ati avut jucarii cand ati fost copii?

Ati avut jucarii cand ati fost copii?
Nu stiu altii cum sunt, dar mie imi placea sa ma joc cu jucariile cand eram copil. Ca nu prea aveam, asta e alta chestie, dar cele pe care le aveam, le foloseam intens. Si tocmai pentru ca nu erau prea multe, aveam si grija de ele.

In schimb Daria mea, fiind primul copil din cercul nostru de prieteni, a tot primit jucarii. N-a prea avut grija de ele, probabil si pentru ca avea multe. Dadea cu papusile, le scotea mainile si capul si asa mai departe :)

Daca ar fi avut niste jucarii mai robuste, din lemn, nu stiu daca s-ar fi comportat la fel, dar din pacate, asa cum pe vremea mea nu prea erau jucarii, pe vremea Darei nu prea erau jucarii din lemn.

Tin minte ca atunci cand am citit Dl. Goe, cartea era ilustrata cu un balansoar din lemn, in forma de calut. Ce mi-ar mai fi placut si mie! Dar poate va place voua sa castigati un balansor din lemn sub forma de Cal cu buline
balansor din lemn
sau de Ponei indian.
Ponei indian
Ce spuneti? Arata bine?

Eu spun ca si lansarea in Craiova a primului magazin de jucarii din lemn, Bebeti Boutique, arata bine, mai ales ca este o lansare speciala. Bebeti se lanseaza in offline la Craiova printr-un eveniment caritabil organizat de asociatia ACCES, in data de 10 Aprilie 2014, la Filarmonica Oltenia, de la ora 19:00.

Cu aceasta campanie Bebeti lanseaza si o provocare pentru bloggeri, care sunt invitati sa se inscrie in campania Blogal Initiative Craiova,  pentru a castiga un balansoar din lem, ca in imagine.

Spor castigator!

Etichete: , , ,