CM al Echipelor Canine de Salvare

CM al Echipelor Canine de Salvare
In timp ce Romania participa la Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia doar la TV, exista discipline capabile sa ne reprezinte cu cinste la un Campionat Mondial, dar prezenta este pusa sub semnul intrebarii din motive financiare.

Stiti ca in Romania a avut loc un Campionat Mondial in 2009? Este vorba despre Campionatul Mondial al Cainilor de Salvare si de editia a XV-a, organizata in 2009 in Romania, la Craiova.
2009 in Romania
De ce la Craiova? Pentru ca aici exista Centrul de Educare Canina Romania, membru IRO din anul 2000. IRO - International Rescue Dog Organisation, este Federatia Internationala a Cainilor de Salvare.

Cea fost in 2009 si cum s-a ajuns la organizarea unui Campionat Mondial in Romania, vedeti aici. Insa acum suntem in 2014 iar prezenta echipei Romaniei la Campionatul Mondial al Echipelor Canine de Salvare din 20 – 24 august 2014, de la Torino, este incerta.

Echipajul Romaniei a fost invitat ca urmare a realizărilor si performantelor nationale si internationale:
Nici macar nu este vorba despre o suma astronomica. Credeti ca s-ar gasi firme care sa sponsorizeze cu 2000 de Euro prezenta Romaniei la acest Campionat Mondial?

Selecţionerul echipei naţionale, Liviu Ionescu, preşedintele CdEC, se adreseaza firmelor care doresc să se implice:
„Având în vedere că apreciaţi activităţile ce pun în valoare România, atât pe plan naţional cât şi internaţional, iar acest eveniment mondial va fi foarte mediatizat în mass-media locală şi internaţională, apelăm la amabilitatea dumneavoastră de a ne susţine participarea la Campionatul Mondial al Echipelor Canine de Salvare, ediţia 2014. Echipa noastră va realiza o imagine importantă şi eficientă, pe termen mediu şi lung, a firmei dumneavoastră, la toate acţiunile la care participăm, la evenimentele pe care le organizăm şi la toate apariţiile noastre în mass media”.

Cum bloggerii nu puteau sa stea departe de o asemenea isprava, am decis sa mediatizam participarea Romaniei la un Campionat Mondial si sa ajutam la gasirea unor sponsori.

Daca sunteti bloggeri v-am pregatit o campanie Blogal Initiative, daca nu, orice mediatizare a acestei ispravi este binevenita.

Concret, beneficiarul este Asociatia Centrul National de Educare Canina. Sponsorizarile se pot face la BRD sucursala Craiova:
Centrul de Educare Canina Romania
Pentru detalii suplimetare puteti lua legatura cu Liviu Ionescu, presedintele Centrului de Educare Canina Romania si selectionerul echipei Romaniei.

Spor participator!

Etichete: , , ,