Lansare ReBranders Craiova 2014

Lansare ReBranders Craiova 2014
La initiativa AIESEC Craiova, un grup de 6 tineri din Canada, Grecia, Hong Kong, Letonia si Malaezia vor petrece 5 saptamani in Craiova si vor lucra pentru a contura identitatea unor institurii de cultura (Casa de Cultura Traian Demetrescu) sau a unor organizatii sportive (Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Dolj).

Cei 6 tineri sunt specializati in marketing, fashion, grafic design sau fashion design si au fost selectati de catre AIESEC ca urmare a portofoliilor prezentate si a unui interviu.
Conferinta de presa
Activitatea ReBranders Craiova se va materializa in lucrari grafice si intr-o prezenta mai sustinuta a celor 2 institutii in social media: Casa de Cultura Traian Demetrescu si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Dolj.

Azi a fost conferinta de presa in care s-au prezentat obiectivele ReBranders Craiova, ocazie cu care i-am cunoscut pe si pe "internationali":
Nici unul intre ei nu a mai fost in Craiova si nici macar in Romania, astfel incat impresiile lor se formeaza acum, pe loc.
Cosmin Dragoste
Cosmin Dragoste, managerul Casei de Cultura Traian Demetrescu ne-a promis ca intalnirile in cadrul ReBranders Craiova 2014 vor continua pentru a vedea din mers rezultatele proiectului.

Spor rebranduitor!

Etichete: , , , ,