“Mama si copilul”, pe primele locuri

“Mama si copilul”, pe primele locuri
Cand eram mic si mergeam cu autobuzul, primele doua locuri erau marcate cu "Mama si copilul", pentru a le ajuta pe mamicile cu copii mici sa gaseasca un loc aproape de usa.

Nu va invit sa ne intoarcem cu autobuzul in lumea copilariei, dar am aflat ca la Bucuresti are loc un eveniment pentru toate varstele, organizat de Woman2Woman.

Cred ca si acum educatia si dezvoltarea trebuie sa fie pe primele locuri, astfel incat toti parintii, bunicii, copiii si persoanele interesate de cresterea, dezvoltarea si educarea copiilor ar trebui sa participe la evenimente dedicate.

Un astfel de eveniment este Conferinta "Mama si copilul", iar participarea este gratuita.
Am mai dezbatut pe blog chestiuni legate de educatie, dezvoltare personala, sport, nutritie si stil de viata, dar n-am participat niciodata la un eveniment care sa le imbina pe toate:
Conferinta "Mama si copilul"
Conferinta "Mama si Copilul" va avea loc Joi, 17 iulie 2014 in Bucuresti, la Premier Palace Hotel&Spa, sala Conference & Events Hall, incepand cu ora 9:30.

Pentru a participa gratuit, este suficient un e-mail la adresa conferinte@woman2woman.ro cu mesajul “Particip la conferinta Mama si copilul”, in care sa specificati: numele, varsta, numele si varstele copiilor care va vor insoti la eveniment.

Spor participator!

Etichete: , , ,