Ane-stezia olteneasca: 5-13 si 22-16

Ane-stezia olteneasca: 5-13 si 22-16
Cand v-am zis sa mergem la handbal, n-ati prea auzit :) Auziti acum, ca sa regretati ca n-ati vazut meciul dintre SCM Craiova si HC Braila.

In prima repriza fetele noastre au fost amortite. Doar 5 goluri, pe cand Braila a dat 13.
8 goluri de recuperat in repriza secunda, cand in prima ai dat doar 5? Probabil asa au gandit brailencele si s-au vazut deja invingatoare.

Au fost si cateva decizii ale arbitrelor care au ridicat sala in picioare si le-au ambitionat pe craiovence. Cam de-aici s-a schimbat situatia, cand Craiova a dat 2 goluri in 5 jucatoare de camp.
Ne-am apropiat la 5 goluri, la 4, 3, 2, 1 si am egalat. Iar au luat conducerea, am egalat la 16 si de acolo s-a rupt filmul lu' Tanti Elvira.
Daca in prima repriza Aneta Parvut inscrisese un gol iar Ane Eidem nici unul, in repriza a doua le-au Ane-steziat pe oaspete. Si Andreea Ianasi si-a revenit dupa o prima repriza mai slaba. De la 5 goluri in prima parte, in repriza a doua Aneta Parvut, Andreea Ianasi si Ane Eidem au inscris impreuna 15 goluri (7 + 5 + 3). Felicitari speciale Anetei Parvut, principala marcatoare in toate meciurile!

Ionica Munteanu a blocat efectiv poarta Craiovei si le-a blocat mental pe brailence, care au reusit sa mai marcheze doar 3 goluri in partea secunda.
A fost un meci de poveste si de povestit... celor care n-au venit. Pastrand proportiile, daca va mai aduceti aminte meciul dintre Oltchim si Gyor de la Valcea, cand Gyor a condus la pauza si nu le-a mai intrat nimic in repriza a doua, cam asa a fost si azi.

Ultimele secunde au fost antologice, jucatoarea meciului, Ionica Munteanu, a aruncat din poarta in poarta, mingea a lovit transversala si a ajuns la Ane Eidem care a marcat in ultima secunda.

Scor final Craiova 22 - Braila 16, pe reprize 5 - 13 si 17 - 3.
Felicitari fetelor pentru puterea de a intoarce rezultatul si pentru ambitia cu care au jucat in partea a doua!

De remarcat si galeria craioveana, care le-a purtat pe fete spre victorie.
Am remarcat din nou atitudinea si implicarea norvegiencei Ane Eidem si n-am fost singurul care a remarcat-o.
Meciul urmator este la Zalau, dar pana atunci sa ne bucuram de victoria de azi si de imaginile de la meci.

Spor(t)!

Etichete: ,