Google Apps for Education la Craiova

Google Apps for Education la Craiova
Pe fratii Nourescu i-am cunoscut cu ocazia Google I/O Extended - Craiova 2014. Vineri avem ocazia sa aflam de la ei despre uneltele gratuite oferite de Google, in special despre Google Apps for Education.

Evenimentul se adreseaza elevilor, dascalilor, directorilor de scoli, parintilor si tuturor persoanelor interesate de educatie.

"La scoala, la locul de munca sau in business, fara sa ne dam seama, in loc sa colaboram, suntem in continuu intr-o cursa fara premiu. Din fericire scolile private au inceput sa puna din ce in ce mai mult accent pe metode de invatare in echipa si pe dezvoltarea mai multor aptitudini conform teoriei Inteligentelor Multiple a lui Howard Gardner.

Incepand cu 2010, odata cu pionieratul in utilizarea platformelor Cloud oferite de Google Inc, firma CBN IT s-a specializat continuu in dezvoltarea de aplicatii web complexe, axate pe colaborare. Aplicatia 2bitsEDU este construita integral pe aceste platforme oferind avantajul ca nu mai sunt necesare investitiile in servere, licente software si infrastructura locala."

Daca va intereseaza subiectul sau daca aveti prieteni interesati, puteti sa-i informati cu ajutorul evenimentelor create pe Google si Facebook.

Intrarea este libera. Evenimentul are loc Vineri, 12 Septembrie la Biblioteca Judeteana Alexandru si Aristia Aman, conform programului:
Spor participator!

Etichete: , ,