Ole-ole, inca o victorie! Bine fetele!

Ole-ole, inca o victorie! Bine fetele!
SCM Craiova a obtinut azi inca o victorie la handbal. Fetele noastre au trecut cu 26 - 22 de CSM Ploiesti.

A fost un meci greu, ingreunat si de multe decizii ciudate ale arbitrilor. In prima repriza scorul a fost mai mult egal, ba chiar au condus ploiestencele de cateva ori.

CSM Ploiesti s-a tinut scai de echipa noastra, prahovencele fiind ajutate si de arbitri. Dupa ce ca indicau avertizare de joc pasiv cu multa intarziere, arbitrii ramaneau cu mana sus si uitau sa mai fluiere. Vazand ca le merge, oaspetele au profitat de vreo 3-4 ori si au prelungit atacul pana cand au inscris, spre disperarea spectatorilor.
meci echilibrat
Chiar ma gandeam daca arbitrul de centru a indicat prepasiv sau ii curge sange din nas si nu poate sa fluiere.

Noroc cu Ionica Munteanu, care a avut cateva parade reusite la finalul primei reprize, iar in atac SCM Craiova n-a mai ratat. 
scor la pauza
La pauza a fost 13-11, iar in repriza a doua paradele Ionicai Munteanu si contra-atacurile fetelor noastre au majorat diferenta. 
Ionica Munteanu
Ionica a aparat inclusiv cateva lovituri de la 7 metri, iar Aneta Parvut a fost de departe cea mai buna marcatoare a noastra. Aneta a fost si cea mai faultata jucatoare de pe teren, fiind nevoita de cateva ori sa ramana pe banca pentru a-si reveni.
scor final
S-a terminat 26 - 22, tocmai bine pentru a ajunge la timp sa urmarim meciul Simonei Halep.

Felicitari fetelor noastre! Pana la viitoarea intalnire de acasa va las cu mai multe imagini de la meci.

Hai Craiova! Spor!

Etichete: ,