Si tot prada neincetat... milioane


Si tot prada ne-nencetat... milioane...
© Citykot | Dreamstime.com - Corruption In Politics Photo
Mah, eu nu-nteleg cum poti sa-l votezi pe Ponta, cand stii ca "bastanii" care-l sprijineau si spuneau la TV ca este cel mai bun, sunt pe la DNA sau chiar la racoare.

Ma gandeam eu ca nu se inghesuie ei in Parlament de grija noastra, dar acum cand aud de spagi de 12000 de hectare, bag seama ca eram cam naiv. Ce vorbim noi de 6 case cand pe spaga de 12000 de hectare poti construi un oras adevarat, complet digitalizat, cu zecile de milioane de euro dosite in dosarul Microsoft.

Nastase, Hrebenciuc, Mitrea, Voiculescu & co., adica cei care l-au propagat in varful politicii pe Ponta, abia asteapta sa-l vada instalat, ca sa-i ceara favorurile inapoi. Cred ca viseaza alegeri in fiecare noapte si cum "elita" politica PSD se muta din Parlament la DNA, sunt multi care vad in Ponta ultima sansa deca sa fenteze inca o data justitia, cu gratie(re).

Aveti aceleasi interese cu ei, astfel incat sa-l votati pe Ponta? Atunci va inteleg. Inteleg oarecum si faptul ca multi il urasc pe Basescu si de-aia ar vota cu Ponta. Dar sunt atatia candidati, ca nici asta nu e o scuza. Uite, de exemplu Tariceanu a rezistat cu brio cand era prim-ministru iar Basescu il capacea periodic. Macar pentru asta sa-l votati, daca pe Basescu nu-l suportati.

Pe de alta parte, rezultatele de azi ale DNA-ului sunt efectele de peste ani ale muncii Monicai Macovei. De ce sa n-o votam pe Monica Macovei, daca apreciem activitatea DNA-ului?

Am dat 2 exemple, dar sunt atatea optiuni incat nu-i inteleg nici pe cei care stau acum acasa si-si trag palme dupa alegeri, dar nici pe cei care voteaza cu Ponta in spirit de turma.

Abia astept primul tur de scrutin, sa mai cada din procentele umflate ale primului ministru. Daca ar sta asa cum zice in sondajele comandate, nu cred ca s-ar mai preta sa-si #puie pe Facebook felicitari spre succesele altora, cu link spre pagina lui.

prosteala pe fata
© Thodoristibilis | Dreamstime.com - Cartoon Fat Man In Costume Is Sitting On The Back Of A Poor Man Photo
Mi-e clar si de ce nu se vorbeste de buget in aceasta perioada, desi exista o lege, iar grija premierului pentru cetateni se exprima prin buget. Promisiunile umflate n-ar avea loc in buget, s-ar prinde lumea si n-ar mai vota. Asa ca amanam dupa alegeri si mai vedem noi ce facem dupa, ca fraierii au votat deja. Nu v-ati saturat de acest serial?

Spor la urna, nu la turma!

Etichete: , , , , ,