Simona Halep da ora exacta in tenis


Simona Halep da ora exacta in tenis
Sursa foto
Spuneam ca dupa ce Simona Halep a ajutat-o pe Serena Williams sa ajunga in semifinale, iar Caroline Wozniacki i-a dat o mana de ajutor prieteniei sale Radwanska, ar fi posibil chiar ca "ajutatele" sa joace finala.

S-a intamplat doar pe jumatate, deoarece Simona a pedepsit-o pe Aga pentru accederea in semifinale cu o singura victorie si i-a administrat sec doua seturi la 6-2. Nimic de comentat dupa un astfel de meci, doar poate ca acum Ana Ivanovic este mai impacata dupa ce a ratat semifinala desi avea 2 victorii.

Pana la urma s-a facut dreptate iar in finala se intalnesc locurile 1 si 3 mondial. Ce final de an pentru Simona noastra sa joace Finala Turneului Campioanelor!

Chiar daca Serena Williams vine cu dorinta de revansa dupa infrangerea din grupe, furia ei a fost deja domolita dupa mana de ajutor data de Simona pentru a ajunge in semifinale. Ar fi frumos ca acum Simona sa-i mai dea o mama de bataie, dar nu va fi asa de usor :)

Serena Williams in finala cu Simona Halep
Sursa foto
Serena are de partea ei experienta in astfel de finale, Simona are parcursul superior de la acest turneu. Si linistea pe care a aratat-o pe parcursul tuturor meciurilor disputate la Singapore. Si tineretea si o motivatie mai mare.

Ce va fi vom vedea, dar pana atunci Simona da ora exacta in tenis, fiind prima romanca intr-o finala de Turneul Campioanelor.

Ar fi perfect pentru Simona sa incheie turneul si anul cu o victorie. Cel putin pentru mine ar fi cadoul perfect, dupa ce ieri fetele de la Craiova ne-au bucurat cu a 9-a victorie consecutiva iar Ana Maria Branza a luat argintul la Legnano, in prima etapa de Cupa Mondiala la Spada.

Hai Simona Halep! Hai Romania!

Etichete: ,