Vazui, pozai, prin Franta ma plimbai!

Vazui, pozai, prin Franta ma plimbai!
Asa poate spune oricare dintre voi, daca va fi fericitul castigator al concursului "Yaris in orasul tau". Dar pana sa aflati mai multe despre concurs, vreau sa va intreb ceva. 

Ati castigat vreodata premii prin tragere la sorti? Eu da, pentru ca am participat la astfel de concursuri :) Spicuiesc cateva din memoria blogosferica, dintre cele mai diverse:
Au mai fost (o bijuterie din sticla de Murano, niste lumanarele si altele), dar stiti cum se zice, daca nu e link sau poza... nu exista. Nu le-am enumerat ca sa ma laud, ci pentru a vedea ca se poate.

Daca n-ati castigat prin tragere la sorti, e timpul s-o faceti, dar trebuie sa stiti ca exista o conditie esentiala pentru a castiga: sa participati :) 

Dupa cum vedeti, pentru un comentariu, o sugestie, un Like si-un Share am castigat minunatiile de mai sus. Acum trecem la alt nivel de implicare, pentru ca si premiile sunt de alt nivel :) 

V-am facut pofta? Atunci va invit sa participati la un concurs genial pentru pasionatii de calatorii, masini, fotografii si fericire, concurs care desemneaza 2 castigatori prin tragere la sorti, unul din Bucuresti, altul din provincie.

Va intereseaza si premiul? O excursie la fabrica Toyota Yaris din Valenciennes, Franta, cu transport, cazare si masa din partea casei, pentru fiecare dintre cei 2 norocosi :)

Suna bine? Daca vreti sa castigati, va invit sa faceti cont la Toyota si apoi sa incarcati din cont imagini sau/si filmulete (facute de voi) cu Toyota Yaris 2014 in Craiova, pentru care primiti puncte.
Daca va invitati si prietenii sa participe (prin intermediul invitatiei din cont) primiti in continuare puncte. Astfel aveti mai multe sanse la tragerea la sorti pentru excursia in Franta. Pe scurt acestea sunt conditiile, dar detaliez la final.

Poate ca nu credeti in noroc, in alinierea planetelor si-n trageri la sorti, dar este posibil sa castigati si altfel. Daca aveti "norocul" ca filmuletul incarcat de voi sa placa juriului, ati demarat deja spre Valenciennes, acesta fiind al treilea castigator al excursiei.

Exista si persoane care au programul deja facut pentru zilele de 3-4 Decembrie 2014, atunci cand are loc evenimentul de grup organizat la fabrica Toyota Yaris din Valenciennes.

Asta este, daca n-aveti cum sa beneficiati voi, puteti macar sa va anuntati prietenii despre acest concurs. Am facut un eveniment pe Facebook, unde am detaliat regulile concursului si pasii de urmat. Tot acolo gasiti si regulamentul oficial al campaniei.

Chiar daca aveti programul facut, tot aveti ceva de castigat. Conteaza insa sa va faceti cont, iar prin intermediul acestuia va programati la un test-drive cu noul Yaris. Eu m-am inscris deja, azi m-am imprietenit cu Yaris si abia astept sa-l plimb prin Craiova.
Eu si Yaris
A propos de Craiova, daca vreti sa recunoasteti noul Yaris si sa-l fotografiati, trebuie sa stiti ca pana azi se vandusera in Banie 3 masini, 2 albe si 1 gri carbon. Recunoasteti noul model Yaris 2014 dupa X-ul frontal accentuat,
Yaris
dar si dupa farurile spate de culoare rosie, plina de sus pana jos (n-au zona inferioara alba, cum era la modelul anterior).
Toyota Yaris
Iar daca vreti sa ajungeti la Showroom-ul Toyota din Craiova, acesta este programul:
orar Showroom Toyota Craiova
S-ar putea sa aveti noroc sa surprindeti noul model Yaris prin Craiova si sa-l fotografiati intr-o locatie cunoscuta, dar cel mai bine il luati la un test-drive, astfel incat sa fotografiati Toyota Yaris unde vreti si eventual sa faceti si un selfie :)

A propos de noroc, asa vor fi aliniate planetele pe 13 Noiembrie, atunci cand are loc tragerea la sorti. Ati dat deja click pe planete? Ehehehe, link-ul este bun, dar se activeaza pe 13 :) Pana atunci insa, mai precis pana pe 10 Noiembrie, ora 23:00, aveti timp sa va faceti norocul singuri, pentru ca ingredientele le stiti deja: cont, poza, locatie reprezentativa din Craiova, film si invitatie. 

Ca sa "fiti castigati" oricum, va recomand ca bonus un test-drive, pentru a experimenta senzatia de "genial in oras, fericit oriunde".

Mi-ar placea sa fie un castigator din Craiova, cineva care a aflat despre concurs cu ajutorul acestui articol sau al evenimentului de pe Facebook. Mereu am spus ca adevarata provocare in blogosfera nu este sa-i convingi pe cititori sa comenteze sau sa dea Like, ci sa actioneze offline. Si aici poate fi norocul vostru, daca actionati in timp ce ceilalti se complac sa "like-uiasca" de-acasa :)
Toyota
Multumesc Toyota pentru provocare! Ma bucur sa particip cu acest articol la SuperBlog 2014.

Spor castigator!

Etichete: , , , , ,