Pedale cu #UrgentCargus prin Oltenia

Pedale cu #UrgentCargus prin Oltenia
Poveste bicicletei incepe la Tulcea si se incheie la Constanta. Un tata din Tulcea ii trimite in dar o bicicleta fiului aflat la Constanta. Deoarece fiul intentioneaza sa faca turul Romaniei pe bicicleta, tatal s-a gandit ca bicicleta trebuie sa fie deja obisnuita cand ajunge la destinatie. Astfel, intr-o singura zi, bicicleta plecata din Tulcea a ajuns la Constanta dupa ce a facut un tur de 2000 de kilometri prin Romania, fiind transportata de masinile Urgent Curier si Cargus si escortata de bloggeri, care au insotit transportul pe diverse tronsoane.

Asa am intrat si eu in aceasta isprava de poveste, fiind responsabil cu transportul 2.0 pe tronsonul Drobeta Turnu Severin - Slatina.

Povestea mea incepe la ora 03:35, cand am plecat din Craiova spre Severin cu singurul mijloc de transport in comun capabil sa ma duca inainte de ora 08:30 la destinatie. Am ajuns cu trenul in Severin, tocmai bine incat sa surprind orasul inca adormit
Turnul de apa din Severin
si soarele rasarind pe Dunare.
Rasarit de soare la Dunare
Am fost intampinat de o persoana foarte amabila, Adi Jumuga de la Cargus, cel care m-a condus cu mandrie spre cele mai frumoase locuri din oras. Adi are 3 copii acasa, dar mult mai multi copii asteapta zilnic coletele care ajung la ei cu ajutorul lui. Vorbeste cu pasiune despre munca sa si isi verifica mereu ceasul pentru a fi in grafic. Pentru ca ne-am trezit de dimineata, am avut timp sa facem mai multe fotografii inainte de ora intalnirii cu colegii care urmau sa ne predea bicicleta.
Cu Cargus prin Severin
Predarea s-a facut pe faleza Dunarii, cei doi colegi si-au strans mainile si bicicleta a plecat mai departe, spre Slatina.
predarea bicicletei pe faleza Dunarii
Daca la Severin a fost soare, restul Olteniei a fost in ceata.
ceata pe drum
Adi isi verifica mereu graficul de livrari, pentru a fi sigur ca ajungem la timp la destinatie.
Adi Jumuga
Drumul de la Severin este destul de greu, fiind presarat cu tiruri, pante si curbe periculoase cum sunt la Balota,
drum plin de tiruri

strabatand multe localitati rurale (adica intalnind carute, animale sau zone aglomerate).



La acestea s-a adaugat ceata,



dar nimic n-a impiedicat predarea "coletului cu pedale", chiar inainte de termen.
predarea bicicletei la Slatina
Urmatorul "colet" livrat de Adi la intoarcerea spre Severin am fost chiar eu si am imortalizat momentul in Craiova.
Am fost si eu livrat de Urgent Cargus la Craiova
Turul Romaniei a fost modalitatea simbolica prin care firmele Cargus si Urgent Curier au demonstrat ca #UrgentCargus livreaza coletele de pe o zi pe alta oriunde in tara, devenind mai puternici pentru clientii serviciilor de curierat.

Pe hashtagul #urgentcargus puteti urmari postarile participantilor din timpul livrarii in timp real, iar in imaginile surprinse de mine am incercat sa va infatisez drumul de la Severin la Slatina.

Povestea #UrgentCargus a inceput mai demult, dar ma bucur ca am facut si eu parte din drumul spre noua identitate a firmei.
Urgent Curier + Cargus = Urgent Cargus
Spor la destinatie!

Etichete: , , , ,