"Colibri intr-un ACT", un teatru altfel


"Colibri intr-un ACT", un teatru altfel
Credit foto Nichita
"Viata vazuta in flash-uri foto", asa as sintetiza in cateva cuvinte piesa Dumnezeul de a doua zi.

Aceleasi momente "fotografiate" diferit de un barbat si o femeie, momente pe care le-au trait impreuna dar le-au simtit diferit. Focusul aparatului cade cand pe unul cand pe altul, iar scenele sunt despartite de zgomotul declansatorului foto. O singura data monologurile coincid in viziune si in timp, intr-un moment de intensitate maxima. Un spectacol cu umor, cu viziuni surprinzatoare si parinti ciudati, cu miros de cartofi prajiti live pe scena, cu limbaj direct si cu un final emotionant.

cartofi prajiti live
Sursa foto
Daca m-as opri aici cu descrierea cred ca ar fi suficient pentru a va face pofta sa vedeti piesa scrisa de Mimi Branescu si regizata de Claudiu Goga. Va mai spun totusi cateva cuvinte despre actori. 

Mirela Oprisor a primit pentru acest rol premiul pentru interpretare in cadrul Festivalului de Dramaturgie Contemporană de la Brasov (2010), iar Vlad Zamfirescu a primit Premiul pentru cel mai bun actor. Piesa a primit in 2012 premiul festivalului “Undercloud – festival de teatru independent de orice”.

monologuri succesive
Credit foto Nichita
Am vazut piesa la Teatrul pentru Copii si Tineret „Colibri”, in cadrul proiectului "Colibri intr-un ACT", o colaborare cu Teatrul ACT din Bucuresti si cu actorul Marcel Iures.

Spor!

Etichete: , , ,