Ati vazut flori pe bicicleta in Craiova?


Ati vazut flori pe bicicleta in Craiova?
© Danchayuan | Dreamstime.com - A Bike In A Garden Photo
Daca v-as zice doar bicicleta si flori, probabil ca v-ati gandi la bicicletele ornamentale.

Dar daca mai bagam si-o fata draguta in ecuatie, la ce va ganditi? V-a trecut cumva prin minte sa duceti florile persoanei iubite folosind bicicleta?

bicleta, flori si fete frumoase
© Iancucristi | Dreamstime.com - Beautiful Girl
Nici nu trebuie, pentru ca s-a gandit Floraria April in locul vostru :) Si in loc sa veniti voi la florarie si sa ridicati buchetul, acesta este livrat pe bicicleta la cumparator sau direct la destinatar. Este cea mai noua modalitate de livrare flori in Craiova, mai ecologica, silentioasa si naturala :)

Dar pentru ca se apropie nebunia florilor (Valentine's, Dragobete, 1 si 8 Martie), m-am gandit si eu la o livrare "speciala", nu neaparat cu ocazia acestor zile.

Sotiei mele ii place sa alerge prin parc si cred ca ar merge la fix o livrare de flori pe bicicleta la finalul alergarii. E un pic mai nebuneasca livrarea pentru ca trebuie sa se sincronizeze cu finalul alergarii, dar pentru frumusetea momentului pot sa-mi imaginez :)

Buchetul Bloggerilor
Tu cui i-ai trimite flori pe bicicleta? Nu te intreb degeaba, pentru ca raspunsul tau scris intr-un articol pe blog iti poate livra chiar pe bicicleta Buchetul Bloggerilor.

Daca vrei sa "pedaleze" catre tine unul dintre cele 6 buchete speciale, te invit la campania Livreaza-ti dragostea cu Floraria April.

Spor infloritor!

Etichete: , , , , ,