Ce ITi poti dori mai mult de-atat?

Ce ITi poti dori mai mult de-atat?
Am gasit o firma care de mai bine de 10 ani se ocupa de tot ce inseamna calculatoare, laptopuri, periferice, case de marcat, sisteme de supraveghere si nu numai. "Se ocupa" inseamana ca vinde, instaleaza si repara minunatiile enumerate mai sus dar si tot "ce se baga in priza" :)

Daca v-am bagat in priza si v-am starnit atentia, trebuie sa stiti ca este vorba despre Euro-Computer.
Eurocomputer Craiova
Pe langa stocurile mari (calculatoare, laptopuri etc.), am remarcat sistemul de fidelizare prin carduri cu reduceri, promotii si gratuitati.

Cardurile cu reduceri inseamna ca se cumuleaza cumparaturile si cu cat cumperi mai mult, reducerile cresc si preturile scad. Iata cateva exemple. Pentru achizitii de produse noi, incluzand componente IT si sisteme de supraveghere video, reducerile sunt intre 3% si 5%:
Pentru achizitii de produse refurbished, incluzand componente IT, calculatoare, laptop-uri, monitoare, imprimante, videoproiectoare, etc. si prestari de servicii, reducerile sunt intre 3% si 7%:


Dar acestea nu sunt singurele noutati legate de Euro-computer. Daca ai blog si-ti face cu ochiul unul dintre produsele din imagine, il poti castiga la Blogal Initiative Craiova, campanie la care pot participa atat bloggeri din Craiova cat si din alte localitati.
premii pentru bloggeri
Deci cine vrea
Spor castigator!

Etichete: , , , , ,