Cand e Ziua Part(y)enerilor SuperBlog?


Cand e Ziua Part(y)enerilor SuperBlog?
© Hasenonkel | Dreamstime.com - Party Photo
Ca sa fie treaba clara, am spus la fiecare ultima proba din fiecare editie la care am participat (si spun si acum) ca fiecare partener este important in desfasurarea SuperBlog. Ziua partenerilor este in fiecare zi pe durata competitiei, dar acum vorbim despre o petrecere aniversara si cautam ziua cea mai potrivita.

Pentru ca in editia actuala sunt 26 de parteneri, Ziua Partenerilor ar trebui sa cada intr-o zi de 26. Un fel de "Ziua Tuturor Sfintilor", ca tot am inaugurat Parohia blogoslovita a preafericitului Daniel. Dar sa nu glumim cu cele sfinte, ca n-am terminat treaba. 26 bine suna, cade la sfarsit de luna, dar care-i luna cea mai buna?

Ei, aici e mai greu, pentru ca fiecare partener are rolul si specificul sau. Asa ca i-am "profilat" un pic pe parteneri, in cateva categorii si super-categorii:
Si mai presus de toti sunt bloggerii parteneri care se incumeta la jurizare :) Sincer, mie mi se pare cel mai dificil lucru sa-i jurizezi pe fostii colegi de competitie. Pentru ei si numai pentru ei as aniversa Ziua Partenerului SuperBlog pe 1 Aprilie, astfel incat fiecare partener "sa se poata jura" ca va da note mari si ca va juriza lejer, fara teama de a fi (in)jur(iz)at cand apar... notele. Teoretic, nimeni nu va putea invinui un partener SB pentru promisiunile facute de 1 Aprilie. Tot pe 1 Aprilie incepe teoretic vacanta de Spring SuperBlog, dupa una luna de scoala blogosferica :) Deci party-time :)

party time la SuperBlog
© Costa007 | Dreamstime.com - Party People Dancing Photo
Imi si imaginez un super-party cu 'Mnealui scris cu Litere Stacojii de vin bun, in nuante de Marsala, Robin(tel) Hood dandu-se cool in fata Sexului Slab, Tehnocultura brat la brat cu Irina si Cretzulina (fara diacritice), iar la final o trecere in revista a tuturor bloggerilor parteneri-jurizatori: dansul Pinguinului cu toate Linku-rile.

Suna bine, dar intai munca si pe urma distractia, ca inca n-am desemnat ziua respectiva.

Pentru partenerii care ne-au provocat la etape creative, Ziua Partenerului SuperBlog ar fi marcata pe 21 Aprilie, cand este Ziua Internationala a Creativitatii. Punct. Si de la capat.

Am tot spus ca am avut de invatat din sfaturile primite de la castigatorii SuperBlog, dar cel mai mult am apreciat emisiunile partenerilor media de la RadioLynx.  Am avut posibilitatea sa-i vad pe sponsori si sa le inteleg mai bine cerintele, pentru ca abordez mai bine o proba dupa ce l-am vazut/auzit/intrebat pe cel care a propus-o. Pentru un asemenea ajutor as decreta Ziua Partenerului pe 1 Iunie. Nu ca sa dam in mintea copiilor si sa plecam pe branci de la petrecere ci pentru ca la 1 Iunie 2006 a aparut RadioLynx. 

Si daca in timpul SuperBlog noi suntem cei care stau cu ochii-n patru si cu urechile ciulite la emisiuni, de data asta noi stabilim play-list-ul si invitatii :) A propos Albert, sa nu uitam de play-list, ca tare bine a fost data trecuta.

play list party
© Dudau | Dreamstime.com - DJ Laptop At Party Photo
Ei (Macarenaaa...), acum e acum, cum alegem o singura zi din 4 date posibile? Ca sa nu fie nimeni dezavantajat de alegerea Zilei Partenerului dintre 26 X, 1 Aprilie, 21 Aprilie sau 1 Iunie, voi apela la "metoda bunavointei" si voi media disputa, pe principiul 7 x 7 = 40 si cu 9 face 49 :) Pai cine se pune cu "artimetica"?

Cum eu sunt tare-n matematici, 26 + 1 + 21 + 1 imi da 49. Impartim la 4, numarul posibilelor zile enumerate mai sus si rezulta 12.25.

As putea decreta data de 25-12 ca fiind Ziua Partenerului SuperBlog, dar cine sta sa sarbatoreasca in preajma Craciunului in afara familiei. Nu ca in SuperBlog n-ar fi o super familie blogosferica, dar gandindu-ma mai bine, suntem la editia Spring SuperBlog cu numarul 3 :)

Hai sa impartim pe editii! 12,25 : 3 = 4,08. Rotunjim si ne inveselim: Evrica, give me five! Asta-i ziua, incepe pe 4 si se termina pe 5 :)

Give me five!
© Atomman | Dreamstime.com - High Five Photo
4 sa ramana data! Si ca sa nu ne fie greu sa tinem minte daca-i ziua, luna, sticla, paharul sau partenerul (de dans), hai sa fie toate pe 04-04! Adica pe 4 Aprilie, ca tot se repeta Prier in optiuni.

Data mai prielnica decat 4 Aprilie 2015 "nu se exista" pentru Ziua Partenerului! Q.E.D.

Iar daca indrazniti sa va puneti cu aritmetica, astept cu interes Gala Spring SuperBlog, ca sa vad cine se impotriveste acestei zile :)

Din punctul meu de vedere o astfel de aniversare nu are nevoie de mediatizare. Este suficient e-mail-ul oficial de la organizatori pentru a pune in miscare legaturile terestre, aeriene si feroviare, locurile in masinile din dotare si bagajul pentru plecare. Pai da, invitatii oficiale, pentru ca nu toata lumea este invitata la Ziua Partenerilor ci doar "cei mai finalisti" dintre superbloggeri. Nu-mi fac griji ca nu va afla si restul lumii (blogosferice) impresii de la petrecere, ca bloggeri suntem, vorba aceea :)

Pentru cei care inca n-au participat la o astfel de aniversare blogosferica, Ziua Partenerilor SuperBlog va incepe cunoscandu-i mai bine pe parteneri, fiecare dintre ei prezentandu-se cu tehnica din dotare si cu emotiile de rigoare. Apoi se vor prezenta si bloggerii, ca sa stim cine si cum combate in ziua respectiva. Dupa emotiile vorbitului in public, urmeaza alte torturi, cu accent pe o :) Ooooo si sa nu uit, intre prezentari sunt permise surprize si comentarii blogosferice, pentru o atmosfera condimentata #cudetoate. Felicitarile, masa si dansul, berea si socializarea vor incheia o zi superba.

Visez cu acest articol de gala la Spring SuperBlog 2015, raspunzand provocarii carliontate lansate in ultima proba din editia de primavara. AMR 11. 

Spor zbenguitor!

Etichete: , , , , ,