Hai sa ne mandrim cu orasul lui Brancusi!

Hai sa ne mandrim cu orasul lui Brancusi!
Operele lui Constantin Brancusi sunt apreciate in intreaga lume, dar nu toti stiu despre creatiile lui Brancusi de la Tg. Jiu. Avem posibilitatea sa le facem si mai cunoscute in intreaga lume. Orasul lui Brancusi a ramas singurul oras romanesc din competitia online "Best City to Visit", confruntandu-se in semifinale cu Granada.

Castiga orasul care primeste cele mai multe voturi online. Aici este locul unde sa votati pentru Tg. Jiu, dar atentie, trebuie sa lasati o adresă de email corecta, deoarece votul este numarat doar dupa validarea confirmarii de vot primita pe aceea adresă de email (verificati si-n Inbox si-n Spam, mai ajunge si in Spam confirmarea votului). Puteti invita si prietenii sa voteze pentru Tg. Jiu.

In cazul in care Tg. Jiu ajunge in finala si castiga, bloggerul american Anil Polat va vizita orasul si va scrie pe blogul lui despre Tg. Jiu si operele lui Constantin Brancusi. Am mai scris si noi despre Saptamana Constantin Brancusi, dar Anil este blogger de turism iar blogul lui este vizitat de milioane de cititori din intreaga lume.
Saptamana Brancusi la Tg. Jiu
In afara articolelor despre Tg. Jiu si operele lui Constantin Brancusi, fiecare etapa a competitiei de anul viitor va fi ilustrata cu imagini din orasul castigator.

Hai cu voturile online pentru Targu Jiu!

Vot cu spor!

Etichete: , , , ,