Hai la o tura de cultura prin Craiova!

Hai la o tura de cultura prin Craiova!
Daca nu stiati, aflati acum, Craiova candideaza pentru titlul de Capitala Europeana a Culturii 2021, impreuna cu regiunea Oltenia. Dar ce treaba are candidatura cu voi? E (perfect si) simplu.

Daca ati auzit de Craiova Blog Meet dar inca n-ati ajuns, daca v-au placut articolele blogoltenilor despre activitatile culturale din Craiova sau daca pur si simplu vreti sa dati o tura de cultura prin Craiova, aveti ocazia acum.

De vazut, de trait si de povestit despre Craiova culturala este treaba voastra, treaba Casei de Cultura Traian Demetrescu este sa va dea premiile, iar treaba noastra, a bloggerilor craioveni, este sa organizam un Blog Meet cu aceasta ocazie :)

Atentie, nu concurati cu blogoltenii pentru premiile de 2000 lei, puse in joc. Nu trebuie sa fiti olteni (nimeni nu e perfect), asa ca jurizarea este separata pentru olteni si neolteni :)

Dar daca vreti sa stiti despre ce activitati culturale am scris eu, gasiti aici pareri naturale despre Craiova culturala. Acestea fiind spuse, va asteptam la Craiova pe 9 Mai.

P.S. Astfel de concursuri vor mai fi, ca sa nu le ratati, mai bine va abonati la e-mail pentru postarile de pe blog. Gasiti casuta de abonare sus, in coloana din dreapta, sub poza mea :)
Atentie, dupa ce ati introdus adresa de e-mail, veti primi un e-mail de validare pentru a finaliza abonarea. 

Spor cultural!

Etichete: , , , , ,