Mobifest - mobile marketing in 2015

Mobifest - mobile marketing in 2015
Avand in vedere faptul ca 12,8 milioane de romani folosesc Internetul mobil, marketingul in acest domeniu are un teren propice de propagare, chiar daca nu este folosit la adevarata valoare.

Cum trebuie facut marketingul mobil, cum sa ajungi la mase mari de consumatori sau la grupuri mici de clienti, toate acestea se discuta la Mobifest 2015, pe 13 Mai la Crowne Plaza Hotel, intre orele 09:00 si 20:00.
Mobifest 2015
Specialisti straini si practicieni locali isi impartasesc experienta in cadrul conferintei si pe parcursul trainingului specializat. Mobile Awards, gala de premiere a celor mai inedite campanii si aplicatii mobile de pe piata locala vine sa completeze informatiile cu solutii practice deja existente pe piata.

Evenimentul se adreseaza directorilor de marketing, brand manager-ilor din companii, specialistilor din agentiile digitale si de advertising, antreprenorilor si in general practicienilor din domeniile retail, FMCG, bancar, auto, telecom etc. si este organizat de Evensys impreuna cu Telekom, Unicredit-Tiriac Bank, Vodafone, Syscom Digital si Voxline.

Trainingul de mobile marketing include informatii practice pe promovare, strategie, segmentare si optimizarea activitatilor mobile. Vom invata cum se creeaza content mobil intr-un mod eficient si creativ, care sunt instrumentele mobile de succes, formate de advertising mobil dar si practici si tehnici pentru a creste vanzarile prin intermediul platformelor mobile.

Asa cum ne-am obisnuit la evenimentele Evensys, pe parcursul conferintei vom afla in exclusivitate rezultatele studiului "Mobile Romania 2015", realizat de Unlock Market Research. Pe langa acest studiu, Evensys ne-a pregatit un e-book gratuit cu 17 tendinte in mobile communication.

Ziua se va incheia cu Gala Mobile Awards Romania, singura competitie a proiectelor si aplicatiilor mobile realizate in Romania. Iata care sunt categoriile care-si vor afla castigatorii:
Daca inca nu v-ati inregistrat la conferinta Mobifest, va propun o oferta speciala: 5 bilete cu discount 33% (fata de oferta oficiala). Inscrierile se fac pe e-mail la office [at] evensys [dot] ro (pe principiul primul venit, primul servit), mentionand codul “danielboteaMbf15“.

Spor mobilizator!

Etichete: , , , , , , ,