Pleaca (curentul)? Asa si, 1000 (V)!!!

Pleaca (curentul)? Asa si, 1000 (V)!!!
Va indemnam sa mergem la concertul Vunk de la Craiova, dar nu stiam ca Inconjurul Lumii va avea parte de peripetii tocmai in Banie, la capat de turneu.

Dupa ploi si fulgere, sa gasit si curentul electric sa faca fente, asa ca echipa tehnica de la Vunk a avut de remediat consecintele. Ca atare, debutul spectacolului s-a prelungit cu 70 de minute. Asa si? Asta nu ne-a impiedicat sa facem poze blogosferice,
poza de grup blogosferic
sa ne grupam dupa link-uri
bloggerii grupati pe randuri
si sa mai vorbim oleaca.

Dar si cand a inceput, a fost spectacol vericule. Vorba bloggerului, daca n-ai poze sau link nu se exista, asa ca luati de vedeti imagini de la Inconjurul Lumii.
Vunk la Craiova
In afara de surpriza tehnica, pe Cornel Ilie l-a mai pascut o surpriza, pe care va las s-o descoperiti aici.Se cam dusese spre orchestra sa le spuna ca au gresit melodia, cand toata sala s-a ridicat in picioare si a cantat La Multi Ani.

A fost primul moment emotionant al serii, al doile fiind un moment dedicat craioveanului Gabriel Cotabita.N-a lipsit prajitura cu jeleu,


daca "Pleaca!",


atunci e musai sa... Fa-mi cu manaAu fost si melodii in duet, dintre care am prins-o pe cea cu Alexandra Usurelu.Cam asta a fost atmosferasi ca sa revin la titlu, Asa si... ce daca au fost probleme tehnice,am cantat de 1000 de ori, la 1000 de Volti, cu V de la Vunk :)Spectacolul s-a terminat cu lecturarea catorva visuri scrise de craioveni, baieti si fete, pe vederile pregatite special.
Cornel Ilie
Cornel Ilie a citit doar 12 urmari ale intrebarii Visul meu este...
Inconjurul Lumii la Craiova
12 a fost si numarul artistilor care ne-au incantat de pe scena, din totalul de 39 de persoane care au facut posibil Inconjurul Lumii la Craiova.
Final de turneu national
A fost un spectacol deosebit, cu piese reorchestrate acustic, beneficiind de ajutorul dat de pian, vioara, violoncel si saxofon.
Vunk cu pian, vioara, violoncel si saxofon
Despre spectacolul Vunk de la Craiova au mai scris Cristi Toaxen si Ianolia Marina. 
Cristi Toaxen
Spor inconjurator!

Etichete: , , , ,