Redirectionam 2% catre Salvati Copiii?

Redirectionam 2% catre Salvati copiii?
Poate ati auzit la radio sau ati vazut la TV ca in Romania mortalitatea infantila este mai mare decat dublul nivelului din Uniuni Europene. Cu alte cuvinte, in Romania sunt 8,5 decese la 1.000 de nou născuţi vii, faţă de media europeană de 3,9 la mie.

Aceste decese ar putea fi prevenite prin echiparea maternitatilor si sectiilor de nou-nascuti cu echipamente medicale performante, dar si prin dezvoltarea de programe de suport pentru mame şi copii.
Proiecte Salvati Copiii
Aceasta este misiunea pe care si-a asumat-o organizatia Salvati Copiii si nu este prima data cand apreciez faptul ca a dotat maternitatile cu echipamente, ca lanseaza campanii impotriva violentei sau  ca promoveaza evenimente caritabile.

In side-bar-ul blogului meu este un banner permanent spre Salvati Copiii, dar putem sa ajutam si offline. Ne putem implica si noi acest efort prin redirectionarea a 2% din impozitul pe venit spre Salvati Copiii.

25 Mai este data limita pana la care se pot depune formularele, modalitatea de completare si depunere fiind descrisa in link-ul de mai sus.

Suntem de multe ori nemultumiti de deciziile pe care le ia statul in numele nostru, acum putem lua decizia sa redirectionam unde vrem noi cei 2%. Puteti spune ca 2% nu reprezinta mare lucru, dar mai multe eforturi adunate inseamna cifrele afisate de Salvati Copiii.

Iar daca suntem bloggeri, putem spune cititorilor nostri despre campania 2% pentru Salvati Copiii, iar apoi continuam campania offline, purtand cu mandrie tricoul organizatiei Salvati Copiii.

Spor participator!

Etichete: , , ,