Descoperi Kadjar din nori, paduri si ape

Descoperi Kadjar din nori, paduri si ape
A devenit o obisnuita ca atunci cand se lanseaza ceva, sa fii invitat sa-l descoperi. Descopera noul, noua... a intrat in limbajul cotidian, asa ca n-am fost deloc surprins cand am fost invitat sa descoper Renault Kadjar. Insa cand am vazut ca descoperirea poate sa ma plimbe prin nori, paduri si ape, am devenit interesat.

Am ales varianta online de zbor cu parapanta si m-am transpus in locul celui care observa totul de sus, iar printre cele vazute de la inaltime am descoperit si un Renault Kadjar. Descoperirea (si la propriu si la figurat) era abia la inceput.

Dupa ce am terminat zborul virtual am fost invitat sa descopar Renault Kadjar si de pe bicicleta si dintr-o tura de rafting. Interesul meu descoperitor crescuse simtitor, asa ca am mai facut 2 descoperiri. Am primit 3 coduri pe care trebuie sa le validez in show room-urile Renault in perioada 25 Iunie - 28 Iunie. Ce credeti ca-i asteapta pe fericitii castigatori, care vor fi desemnati prin tragere la sorti?
Ca sa fie descoperirea completa, aveti regulamentul oficial si lista showroom-urilor unde puteti valida codurile in perioada 25 Iunie - 28 Iunie:
Pentru ca interesul meu a pornit de la visul ca am sa zbor cu balonul, detaliez ce inseamna o experienta de weekend cu Renault Kadjar:
Nu mai stati, vorba lui Kadjar: Stop watching, start living!

Nu-i asa ca jocul descoperitor online/offline de la Renault e mai frumos decat un concurs cu Like and Share pe pagina de Facebook? Daca n-ati descoperit pana acum aplicatia care va poate aduce unul dintre cele 291 de premii, iata butonul de (de)click.

Spor descoperitor!

Etichete: , , ,