Despre programul celor 3 x 3 ceasuri bune din Martea cu
Food Bloggers v-am spus deja si ma bucur ca n-a mai cazut iar
Miercurea, cand eu
postez fara carne.
din care "am gustat" deja la Craiova, cu ocazia unei aniversari deosebite.
Aceeasi aniversare mi-a prilejuit ocazia de a "gusta" apoi din D'Artagnan, asa ca abia astept gustul actualei editiii Food Bloggers si informatiile din meniu. Mi-a placut ca D'Artagnan a adaugat o nuanta locala de praz unui meniu sofisticat si mi-as dori sa vad prazul mai des utilizat in meniuri.
Sa nu credeti ca este un moft oltenesc. La inceputul anului, prazul a fost vedeta Oscarurilor gastronomice de la Bocuse D'Or, deoarece la proba preparatului din peste 50% din compozitie trebuia sa fie vegetala, tragandu-se la sorti intre telina, fenicul, dovleac sau praz.
Nu in ultimul rand ma voi reintalni maine la
Food Bloggers cu cativa bloggeri pe care-i cunosc, dar si cu altii cu care voi face cunostinta :)
Etichete: blogosfera, Bucuresti, nutritie