Am continuat degustarile cu o
bere din Cehia, Dianello. Pe cat de mult mi-a placut
Budweiser, pe-atat mi-a displacut Dianello.
Am luat-o pentru ca era din Cehia si era si la berile BIO, pe eticheta avand marcate urmatoarele ingrediente: apa extrasa de la mare adancime, extract de hamei si malt din orz, ambalate din atmosfera protectoare. Nu ma mai ambalez cu aceasta bere, nu mi-a placut de niciun chip. Nici gustul, nici aroma si nici macar faptul ca nu face spuma. Are si site pe eticheta, dar tot degeaba.
In schimb mi-a revenit cu o bere poloneza, Lomza, de la care n-aveam mari asteptari dar am zis sa gust si-o poloneza.
Nu stiu daca in conditii normale mi-ar fi placut la fel de mult, dar dupa Dianello a fost curcubeu pe cerul gurii. Are si site,
Piwo Lomza, are si 6% alcool, in concluzie mi-a placut poloneza.
Spor degustator!Etichete: bere, Craiova, ingrediente