Luna Tango incepe pe 9 Septembrie

Septembrie a inceput de 2 zile, dar mai este o saptamana pana cand incepe Luna Tango. Luna Tango este un spectacol despre parcursul initiatic al dansatorului de tango, un parcurs in care se poate regasi oricine, pentru ca “Luna Tango este povestea ta!”

"Tangoul ne-a schimbat pe fiecare dintre noi pentru totdeauna. Dorim sa ne construim vietile in jurul acestei arte, prin care reusim, cu fiecare dans in parte, sa ne povestim unul altuia realitatea prin imagini expresive, sa cream impreuna cu partenerii de dans pe acordurile muzicii, si sa generam emotii specifice complexe, la care participa atat cel care conduce in dans, cat si cel care urmeaza."

Asa se descriu cei de la Asociatia pentru Cultura si Tango. Daca vreti sa le intelegeti trairile, aflati ca pe 9 Septembrie va fi Luna Tango la Craiova. Ne vedem pe 9 Septembrie, la Opera Romana Craiova?



Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio si in magazinele Germanos, precum si pe site-ul myticket.ro, preturile fiind de 25, 35 si 50 de lei, in functie de amplasare.

Spor in pasi de tango!

Etichete: , , ,