Toamna se numara inscrierile la SB

Toamna se numara inscrierile la SB
Daca nu stiti ce inseamna SB, intrebati-i pe cei care au deja in ADN-ul blogosferic notiuni precum "se misca clasamentul", "efcinciuim", "deadline", "contestatie", "galerie pe grup", "Gala". Daca nu stiti nici pe cine sa intrebati, atunci clar sunteti boboci. Cum toamna se numara bobocii, v-am enumerat si eu cateva ingrediente superblogosferice in Dictionar de SuperBlog.

Inscrierile tin toata luna Septembrie, competitia incepe pe 1 Octombrie si se termina pe 1 Decembrie, va urez sa aveti creativitatea rezistenta si rezistenta creativa astfel incat sa fiti finalisti si sa ne vedem la Gala.

De data asta nu voi mai participa, nu ca n-as vrea, dar nu ma lasa parintii. Parintii SuperBlog bre, pe care-i veti cunoaste tot la Gala, daca nu-i stiti deja pe Claudia Patrascu si Albert Budica.
Daniel Botea - castigator Spring SuperBlog 2015
Uitandu-ma in urma in calitate de partener, va spun ca merita sa va incercati puterile creative timp de 2 luni in competitia SuperBlog. Va avertizez ca nu va fi usor si ca nu toti cei care se vor alinia la start vor ajunge la finis. Dar va mai spun si altceva: merita toate eforturile. Daca nu ma credeti online, va convingeti offline la Gala. Dar mai intai munca, pe urma distractia, asa ca deocamdata nu parasim perimetrul si ne concentram pe inscriere.

SustinSuperBlog2015

Spor la inscrieri!

Etichete: , , ,