Un pas mic alergator, un pas mare pentru Spitalul Copiilor

Un pas mic alergator, un pas mare spre Spitalul Copiilor
Ne-am apropiat cu inca un pas de constructia Spitalului Copiilor. 30 de craioveni au alergat azi pentru Spitalul Copiilor, craiova fiind doar unul dintre orasele din tara in care s-a alergat simultan.

Contributia de 422 de lei stransa azi de craioveni s-a adaugat celorlalte orase (Sibiu, Barlad, Iasi, Timisoara, Braila, Constanta, Baia Mare, Vaslui, Galati, Cluj Napoca, Brasov, Bacau, Tg. Mures, Ploiesti si Bucuresti, suma centralizata pana la aceasta ora fiind de 10 207 lei si cateva kilograme de monede.

Revin cu un update cand am suma exacta, pana atunci trebuie sa multumesc tuturor participantilor si sa-i anunt ca urmatoare alergare va fi Sambata, 10 Octombrie, tot de la ora 09:00 in Parcul Romanescu, zona Ciobanasul.

Dar pana in noiembrie sa spunem ca azi am facut 2 poze de grup, pentru ca unii colegi au alergat pe o distanta mai mare sau au pornit un pic dupa startul oficial.
Alergam si ne regrupam
Am si cateva imagini din alergare, in fata fiind Craiova Running Club, pentru care alergarea a fost incalzirea de dinaintea incalzirii,
Craiova Running Club
iar in spate noi, amatorii :)
Alergam pentru Spitalul Copiilor
Cam asa a fost la alergare, cine a putut a alergat 2 km, cine nu, mai putin, important este sa contribuie fiecare.

O poza si de la organizare :)
organizare
Pana data viitoare va las cu mai multe imagini din 05 Septembrie si cu o surpriza pe care o pregatim pentru alergarea din Octombrie :)
Bratari pentru 10 Octombrie
Spor alergator!

Etichete: , , , , ,