Pas cu pas, om cu om, leu cu leu

Pas cu pas, om cu om, leu cu leu

Leu cu leu, 210550 lei pentru Spitalul Copiilor


Aceasta este suma stransa pana acum de Asociatia 1Leu, iar numarul oraselor in care se alearga pentru aceasta cauza a ajuns la 17.

Om cu om, fiecare doneaza cat poate


Donatiile incep de la 1 leu, dar pentru cei care doneaza 10 lei avem o mica atentie, o bratara precum cele din prima imagine. Primele 7 bratari le-am dat cand am pedalat pentru Spitalul Copiilor, sper ca Sambata sa le purtam pe restul pana la 50.

Pas cu pas pentru Spitalul Copiilor


Sambata mai facem un pas pentru constructia din fonduri private a primului centru medical independent de oncologie si hematologie pediatrica din Romania.

In Bârlad, Constanța, Galați, Iași, Moinești si Tg. Mureș s-a alergat Sambata trecuta, in Bacău, Baia Mare, Brăila, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Sibiu, Timșoara si Vaslui se alearga in acest weekend.
Alergam pentru Spitalul Copiilor, 10 Octombrie, ora 09:00
La Craiova alergam pentru Spitalul Copiilor pe 10 Octombrie, de la ora 09:00, cu pornire din zona Ciobanasul. Dam o tura de in jurul lacului, cine nu rezista pe aceasta distanta da o tura mai scurta cu intoarcere la Podul Suspendat, iar cine nu alearga poate sa parcurga distanta la pas. Important este gestul, distanta poate fi parcursa si pe bicicleta sau pe role.

E vremea faptelor bune


Chiar daca vremea de acum nu este prea buna, prognoza meteo pentru Sambata la ora alergarii promite 13% sanse de ploaie. Sa speram ca e cu noroc si ca vremea nu ne va incurca deloc.

Spor alergator!

Etichete: , , ,