Vodafone Craiova, 100 de angajati noi

Vodafone Romania va avea 100 de angajati noi in Craiova
Va spuneam de curand despre Vodafone si Simona Halep, azi revin cu o informatie pentru studentii si proaspetii absolventi din Craiova.

Centru de Relatii cu Clientii in Craiova


50 de tineri, studenti si proaspat absolventi, lucreaza deja in noul Centru Vodafone de Relatii cu Clientii, deschis in Craiova, dar numarul acestora se va dubla pana in 31 Ianuarie 2016.

Tinerii angajati in noul Centru de Relatii cu Clientii in Craiova beneficiaza de programe de pregatire si dezvoltare a competentelor. Centrul de Relatii va raspunde in prima faza solicitarilor abonatilor persoane fizice, apoi aria serviciilor de suport furnizate de echipa din Craiova se va extinde.
Comunicat de presa Vodafone Romania

Vrei sa lucrezi la Vodafone?


Centrul Vodafone de Relatii cu Clientii din Craiova cauta tineri cu foarte bune abilitati de comunicare, lucru pe calculator si asimilare a informatiilor. Noii angajati vor beneficia de un program de pregatire de pana la patru saptamani.

Mai multe informatii despre pozitiile disponibile in cadrul noului centru de relatii cu clientii de la Craiova gasiti online la Vodafone cariere.

Spor angajator!

Etichete: , , ,