Bloggerul partener care schimba vieti


Sanatatea-i scumpa, dar preventia...
© Zerbor | Dreamstime.com - Prevention Is Better Than Cure Photo

Cand am vazut ca ultima proba de la SuperBlog 2015 se refera la stil de viata si sanatate, am zis ca nu mai e de stat pe margine.

Citind si cateva cuvinte cheie (stres, alimentatie nesanatoasa, lipsa exercitiului fizic, poluare, substante chimice etc.) aveam deja in fata ochilor un exemplu blogosferic din seria "asa nu". 

Sunt sigur ca nu ghiciti la cine ma refer, asa ca prefer sa nu va spun de la inceput, dar sa va dau cateva indicii pe parcurs. Nu va speriati, va fi o abordare pozitiva si cu zambetul pe buze :)

Personajul despre care vorbesc aduna toate cuvintele cheie dintre paranteze. Se mai enerva din cauza stresului, nu manca la micul dejun dar prefera sa fumeze si jurai ca s-a nascut deja obosit. Ei bine, tocmai cu un astfel de blogger partener, extern de tot ce inseamna stil de viata sanatos, as face eu o campanie care schimba vieti. Nu ca sa-l fac de ras, ci ca sa constientizam impreuna importanta schimbarii stilului de viata.

As anunta campania la un radio superblogosferic urmand ca bloggerii care asculta sa ne spuna cand sa venim in orasul lor. Intalnirile offline se vor desfasura sub forma de Blog Meet-uri, urmate de Sport Meet si de Party blogosferic.

Blog meet-urile vor fi gazduite obligatoriu de locatii in care nu se fumeaza, alaturi de bloggeri fiind invitati si alti pasionati de online. La Craiova exista de curand un astfel de loc, Comitet, banuiesc ca exista si in alte orase. Daca nu exista, atunci e rolul superbloggerilor sa determine aparitia unor astfel de locatii in orasele lor.

Blog Meet-urile se vor desfasura in weekend, in jurul pranzului, astfel incat dupa dezvaluirea experientelor sanatoase sa discutam relaxati in timpul mesei. Dupa masa urmeaza o plimbare pe jos, astfel incat bloggerul partener sa vada cateva obiective din orasul respectiv, dar mai ales sa vada cati kilometri poate duce pe jos :) Din antichitate se recomanda "2000 de pasi dupa masa", dar banuiesc eu ca vor fi mai multi.

Urmeaza o intalnire sportiva, fiind la alegerea gazdelor spre ce se indreapta (bowling ca la Craiova, ping-pong, volei, tiroliana, tir cu arcul si ce va mai trece prin minte)

Seara se incheie cu party, tot intr-o locatie fara fumuri, ca sa va treaca de dor de Gala SuperBlog. Asta ar fi toata campania, dar poate va intrebati ce-ar putea spune un blogger partener, extern si paralel cu stilul de viata sanatos si cum ar putea schimba el vietile celorlalti.

Scuze, am uitat sa va spun, intre timp bloggerul partener si-a schimbat viata :) Nici macar nu mai fumeaza, face si sport, iar despre alimentatie sanatoasa urmeaza sa va convingeti la fata locului, in timpul intalnirilor. Nu-i asa ca v-am facut curiosi?

Ca sa intelegeti mai bine de ce am zis blogger partener extern, sa incepem cu cateva definitii din "dictionar" pentru extern:
  1. plecat din tara
  2. in afara competiei
  3. care era odata tern, dar acum si-a regasit culoarea :)
Pai da, asa se intampla cand te lasi de fumat si te apuci de miscare, circula sangele mai bine si-ti revine culoare in obraji :)

Acum nu stiu daca bloggerul partener extern a folosit si suplimente nutritive sau daca a tinut cont de regulile de nutritie sportiva, dar o imagine cu personajul care a schimbat viata de fumator cu o viata sanatoasa face cat 1000 de cuvinte :)
Bloggerul partener care schimba vieti
Particip cu acest pinguin articol in afara competitiei SuperBlog 2015 :)

Etichete: , , , ,