Enjoy Ziua Nationala fara Tutun, zilnic

Enjoy Ziua Nationala fara Tutun, zilnic
Am mai scris despre Ziua Nationala fara Tutun si despre Ziua Mondiala anti-fumat insa astept cu interes ziua aceea cand si Romania va intra in randul tarilor civilizate, care nu permit fumatul in spatii inchise.

Abia atunci aceste zile vor avea insemnatate si continuitate, deocamdata suntem aici:
"Legea pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun a primit raport favorabil de la Comisia de sanatate si familie din Camera Deputatilor si urmeaza sa intre la vot final, in plen."

Ca fumatul este nociv pentru santate si pentru virilitate v-am mai spus, dar se pare ca viciul este mai puternic decat vointa fumatorilor. Subiectul a revenit in actualitate cu ocazia tragediei de la #colectiv si a discutiilor despre existenta/inexistenta detectoarelor de fum si a instalatiilor automate anti-incendiu. Cam greu cu astfel de instalatii daca se fumeaza in spatii inchise...

Vestea rea este ca a trebuit sa trecem printr-o tragedie ca sa intelegem ca schimbarea incepe de la noi, vestea buna este ca exista deja cluburi care au reactionat. Nu vorbesc despre inchiderea Expirat din Bucuresti ci despre Comitet din Craiova, locatie in care nu se mai fumeaza.

Spor nefumator!

Etichete: , , ,