Hai cu Clean 9 FIT de toamna-iarna!

Hai cu Clean 9 FIT de toamna-iarna!
Va spuneam ca de doua ori pe an fac o cura de detoxifiere timp de 9 zile, bazandu-ma pe suplimentele alimentare de la Forever. Am acest obicei din 2009, imi prieste detoxifierea, ceea ce va doresc si voua :)

In primavara aminteam ca s-a modificat un pic componenta pachetului Clean 9 FIT si ca desi nu era pe primul plan pierderea de kilograme, noua formula este mai eficienta din acest punct de vedere.
prima zi de detoxifiere cu Clean 9 FIT
De data asta imi propun ca pe langa detoxifiere sa pierd vreo 3-4 kilograme, nu de alta dar m-am cam indepartat de greutatea ideala. Am pornit in prima zi de detoxifiere din cele 9 cu 76,4 kilograme, cantaririle urmatoare vor fi din 3 in 3 zile.

Programul celor 9 zile presupune miscare, hidratare si mese controlate dupa un regulament strict, rezultat in urma unor cercetari ale specialistilor in nutritie. Bineinteles, ingredientul principal este gelul de Aloe Vera, in timpul celor 9 zile bucurandu-ma de 2 litri de Aloe Vera Gel.

Asa deci si prin urmare, Clean 9 FIT scrie pe mine in zilele urmatoare :) Am facut azi si portia de miscare de dimineata, sper sa ma misc cu talent si in restul zilei.

Spor(t)!

Etichete: , , , , , , , ,