Figura publica cu capital de imagine Intact?

Figura publica cu capital de imagine intact?
Dupa figura publica pe care a facut-o cu declaratia ANAF/Intact, cred ca Iohannis se amageste in privinta capitalului de imagine. Acesta nu va ramane intact, tocmai pe motive de Intact :)

Asta este declaratia:

"Eu cred că aţi ajuns într-o situaţie neplăcută şi inutilă. În primul rând, cred că libertatea de exprimare în media nu poate fi suprimată pentru banale motive administrative. În al doilea rând, această abordare hei-rup-istă din partea ANAF-ului mi se pare cel puțin nepotrivită, dacă nu discutabilă. Şi, în fine, am constatat, din discutii pe care le-am avut, că există deschidere la factorii de decizie si cu sigurantă, prin discutii asezate si calme, până la urmă se găsesc solutii convenabile”

Asta era situatia 1 726 790. Situatia Like-urilor pentru pagina Klaus Iohannis - Public Figure atunci cand am retras Like-ul meu. Nu-mi pare rau ca l-am votat pe Iohannis, cu Ponta ar fi fost catastrofal, insa asa cum a castigat un capital de imagine online intr-un timp scurt, la fel de repede il va pierde, inclusiv cu ajutorul meu.

Intr-un minut, cat m-am gandit sa dau un Print Screen, deja numarul like-urile scazuse. Daca va continua cu 500 de like-uri disparute in 10 minute poate va reactiona si Iohannis peste 2-3 zile :)

Spor desteptator!

Update: Doar daca va intereseaza, evolutia like-urilor din ora in ora o gasim la FaceBrands.


Etichete: , , ,