Ploaie de lacrimi si zambete umbrite

Ploaie de lacrimi si zambete umbrite
Ieri a fost o zi ploioasa, urata si mohorata, dar pana la urma a aparut si soarele pe strada noastra. L-am vazut chiar inainte de a intra in Sala Polivalenta, prevestind parca ce avea sa se intample la meciul de handbal dintre SCM Craiova si U Cluj.

Fetele noastre au inceput mai slab, reusind sa egaleze la 3 in minutul 8, moment din care s-au instalat la carma partidei.
hai cu egalarea
Craiova a condus cu 4, 5 si chiar 6 goluri diferenta insa au avut de infruntat un joc foarte dur al clujencelor. Agatari din spate in conditiile in care jucatoarele noastr plonjasera deja spre poarta, intrari dure si impingeri brutale, cam acesta a fost arsenalul Clujului. Nu cred ca a fost indicatie tactica de la banca, Amariei certandu-si jucatoarele atunci cand au faultat periculos si fara sens.
joc dur al Clujului
In minutul 19 Clujul avea deja 3 eliminari, avand momente cand au avut 4 jucatoare de camp pe teren.
scor la pauza
Prima repriza s-a incheiat cu 16 - 13 in favoarea Craiovei, iar repriza a doua a inceput mult mai bine, in minutul 36 Craiova conducea cu 5 goluri si nu avea nicio eliminare in timp ce adversarele stransesera deja 4. 
joc bun al Craiovei
Si atunci s-a intamplat ceea ce nu ar fi trebuit sa se intample. O jucatoare de la Cluj a facut pasi, arbitra n-a fluierat si cu surplusul de viteza dat de pasul in plus clujeanca s-a proiectat direct in Carmen Ilie. Nici fortare n-a fluierat arbitra aflata la 2 pasi, insa cand a vazut ce accidentare urata avea jucatoarea noastra, n-a putut privi si s-a intors cu spatele. Carmen Ilie urla de durere pe parchet, jucatoarele Craiovei si-au pus mainile in cap iar cand am vazut fata ingrijorata a Simonei Gogirla ne-am dat seama ca este vorba despre o accidentare foarte grava. Carmen Selaru Ilie a fost scoasa pe brate din teren si apoi din Sala Polivalenta, sper sa revina cat mai curand pe teren.
avem echipa
A fost un moment crucial al partidei, in care am pierdut o piesa de baza din aparare, iar Clujul a inceput sa reduca din diferenta. Fetele noastre s-au inversunat si au inceput sa faulteze, nu la fel de dur ca adversarele, dar s-a vazut la minutele de eliminare si pe tabela de marcaj. Clujul a reusit sa egaleze in ultimele minute, cand SCM Craiova avea o jucatoare eliminata. Din fericire am inscris in inferioritate, Clujul a egalat din nou, apoi cand eram in efectiv complet clujencele au recuperat o minge si puteau sa se desprinda. Nu stiu cum a reusit Mirela Pasca sa blocheze mingea in duel 1 la 1, cert este ca in ultimele 20 de secunde scorul era 29 la 29 si Craiova se afla in atac.

N-am reusit sa tragem la poarta, adversarele faultau imediat iar in minutul 29:54 s-a oprit cronometrul pentru stergerea parchetului. S-a pornit jocul, Craiova a fortat pe centru si a reusit sa trimita mingea in extrema, Cristina Florica reusind sa inscrie in secunda 59 dintr-o pozitie imposibila, trimitand mingea printre picioarele portaritei din Cluj.
scor final
A fost ca o razbunare pentru toate tavalelile la care Cristina a fost supusa de aparatoarele adverse. Dupa atatea suferinte si lacrimi, la final a iesit si soarele pe tabela noastra. Craiova 30 - Cluj 29, la finalul unui meci dramatic in care am castigat toate punctele dar am pierdut o jucatoare de baza. 
victorie SCM Craiova
Fetele noastre au demonstrat ca formeaza o echipa adevarata. Avem echipa la Craiova, pacat ca printre spectatori sunt mai multi "antrenori" decat pe teren, vorba cuiva agasat de remarcile nepotrivite ale catorva "suporteri" care n-aveau habar de handbal dar se remarcau spunandu-si frustrarile cu glas tare.

De la U Cluj s-a remarcat Cristina Laslo, care desi a fost tinuta de multe ori om la om a reusit sa inscrie 12 goluri. La noi cele mai multe goluri au fost marcate de Dana Babeanu, care s-a evidentiat cu 8 goluri dar si cu un joc bun in aparare. Si Cristina Laslo si Daniela Babeanu bat cu incredere la poarta nationalei, sper sa se vada si de la Bucuresti acelasi lucru.

Pana atunci va las cu imagini de la meci.

Update: Acelasi meci vazut din cealalta tribuna de Madalina Nanut, colega noastra de blogosfera.

Spor(t)!

Etichete: , , , , ,