World Education Fair la Craiova

World Education Fair la Craiova
Cel mai mare targ educational pentru studii in strainate poposeste la Craiova azi, Joi 25 Februarie 2015 la Hotelul Ramada Plaza, de la ora 11:00. Daca va intereseaza ofertele de
participarea la World Education Fair Craiova este gratuită si se face online pe WorldEducation.ro.

Sunt deja peste 45.000 de tineri care studiază în străinătate. Conform statisticilor IntergralEdu, tinerii români care pleacă să studieze în strainatate aleg în ordine următoarele domenii universitare de studiu:
Destinatiile” universitare preferate de tineriii din România sunt
Taxele de scolarizare pentru studii universitare pot fi acoperite prin împrumuturi oferite de guvernele statelor respective, cum se întâmplă, de exemplu, în Marea Britanie si Olanda. În acelasi timp, tările nordice nu percep taxe de scolarizare pentru cetățenii UE, însă nivelul de admitere este competitiv, iar numărul de locuri limitat.

Incepând cu anul universitar 2016 – 2017, s-a aprobat acordarea de împrumuturi pentru programele postuniversitare sau de MBA pentru studenţii români în Marea Britanie cu împrumuturi acordate de Guvernul Britanic si Departamentul de Business Inovation.

Valoarea maximă a unui împrumut pentru studii postuniversitare în Marea Britanie este de 10.000 de lire sterline si este valabilă pentru toate  programele si formele de învătământ.

Spor!

Etichete: , ,