Targul de Turism al Olteniei la Craiova

Targul de Turism al Olteniei la Craiova
Se spune ca prima editie a unui eveniment este cea mai grea dar si cea mai frumoasa. Cea mai grea, pentru ca presupune un volum enorm de munca, multe intrebari, agitatie si emotii dar si frumoasa, pentru ca peste ani iti vei aduce aminte cu placere de primii pasi.

Un astfel de eveniment este Targul de Turism al Olteniei care se va desfasura la Centrul Multifunctional Craiova intre 18 si 20 Martie in intervalul orar 10:00 - 18:00.

Am vazut ca vor fi expozanti din Oltenia, dar si oferte din alte zone sau chiar din alte tari (Serbia, Bulgaria, Spania etc.) Stiu ca la targurile de turism sunt promotii si oferte atractive, asa ca abia astept sa vad spre ce destinatii de vacanta imi sclipesc ochii :)

Mi se par interesante si evenimentele conexe din cadrul Targului de Turism Oltenia.

Vineri n-as vrea sa ratez Proiectele de promovare turistica 2016 prezentate de Consiliul Judetean Valcea intre orele 17:00 - 18:00, iar Sambata ma intereseaza in mod deosebit evenimentul Două carti de turism la un pahar de vin bun prezentat de Traveller Magazin intre 12:30 - 13:30.

Despre Branzeturi cum se... cuVin va povestesc in fiecare luna, acum sunt tare curios cum vor fi 2 carti de turism cum se cuVin :)

Am lasat la final reintalnirea cu prietenii de la Zig Zag prin Romania care s-au transformat in moldolteni si n-ar fi putut sa lipseasca de la Targul de Turism Oltenia dupa 3 luni consecutive traite in regiunea noastra :)

Ii vom vizita pe Nicky Predescu - Calator sau turist si pe Dana Ilie - Monumente Oltenia.

Daca aveti prieteni interesati de turism ii puteti anunta cu ajutorul evenimentului Facebook. Biletul de intrare este 3 lei iar Targul de Turism al Olteniei poate fi vizitat intre 18 si 20 Martie in intervalul 10:00 - 18:00.
ridicare cu balonul de aer
In afara de atractiile specifice ofertelor din turism, pe perioada targului vizitatorii vor putea vedea din balon panorama orasului. Se vor efectua ridicari pe verticala pana la aproximativ 100 m inaltime. Rezervari se pot face la andra.banita@targdeturismoltenia.ro, office@targdeturismoltenia.ro sau la numarul de telefon 0731 020 408.
Podul Indragostitilor
O alta atractie va fi Podul Indragostitilor, similar unor constructii din marile orase Paris, Koln, Sankt Petersburg, Londra, Roma si Venetia.

Spor vizitator!

Etichete: , ,