Cat inseamna 1 milion de monede?

Cat inseamna 1 milion de monede?
Inca nu stiu, dar stiu ca la strigarea Asociatiei 1 Leu ajunsesera Sambata in Bucuresti 565,1 kg de monede.

Dar cat inseamna 565,1 kg de monede? Nici asta nu stiu, dar va pot spune exact ca 7154 de monede totalizeaza 27,7 kg, in valoare de 926,13 lei. Nu incercati sa faceti cu regula de 3 simpla, pentru ca nu este asa de simplu precum pare :) Depinde si cate monede sunt, dar depinde si de care.
7154 de monede stranse la Netrom Software
In cele 27,7 kg au intrate 578 monede de 1 ban, 1449 monede de 5 bani, 4289 monede de 10 bani si 838 de monede de 50 bani. De unde stiu? Din procesul verbal pe care l-am semnat cu prietenii sufletisti de la Netrom Software.
om cu om, leu cu leu, multumire cu multumire
Daca nu va inchipuiti cum se strange atata banet in monede, uite cum au procedat la Netrom. Multumim!

Om cu om, leu cu leu si multumire cu multumire oamenilor cu suflet mare din intreaga tara, suma de 0,5651 tone fiind doar ce s-a adunat la Bucuresti din orasele din preajma, printre care si Craiova. Asteptam cu incredere numarul total (in monede, kilograme si lei). Pana atunci insa, daca mai aveti monede stranse pe-acasa si vreti sa le donati, o puteti face in continuare in prima Sambata din fiecare luna.

Pe 04 Iunie Alergam pentru Spitalul Copiilor (sau mergem, donam, mediatizam), important este ca dupa fiecare eveniment suma de bani stransa pentru Spitalul Copiilor sa creasca.
2 kg de monede de la Ceragem Craiova
Si la alergarea din Mai am mai primit 2 kg de monede stranse la Ceragem Craiova. Au mai fost si alte alergari la care am primit monede, acum doar ne-am sincronizat in mai multe orase.

Cate monede credeti ca s-au adunat in Mai?

Va voi informa pe masura ce se numara in banca, pana atunci sa va spun ca si eu am dat anul trecut adunarea monedelor de prin casa si s-au strans vreo 2 kg. Grele frate, toate la un loc :)

Daca vreti si voi sa le dati adunarea, va astept pe 04 Iunie la Craiova si in fiecare prima zi de Sambata din fiecare luna. Hai ca nu-i greu!

Spor adunator!

Etichete: , , , ,