Il mai tineti minte pe Pogea?


Il mai tineti minte pe Pogea?
© Citykot | Dreamstime.com - Corruption In Politics Photo
Nu i-am pus poza pentru ca nu merita (sa va speritati), dar e ala care s-a trezit ca Pogea Spataru' sa introduca forfetaru'. Cu alte cuvinte, saracii cu IMM-uri erau obligati sa plateasca o suma forfetara indiferent daca aveau sau n-aveau profit.

Din cate se pare Pogea lua de la saraci ca sa dea la bogati, altfel nu prea se explica grija de a strange sume mici de la amarati pentru "compensa" tunuri mari date de cei sus-pusi. Pe de o parte Pogea lua cu o mana de la amaratii cu IMM-uri, pe de alta parte, Pogea si Vladescu "au blocat adoptarea hotărârii de guvern care să permită vânzarea obligaţiunilor Rompetrol pe Bursa de Valori Bucureşti, iar statul român să-şi recupereze creanţele".

Nu cred ca de prost facea Pogea treburile astea, dar pana cand se demonstreaza ca si-a frecat mainile cu profit, ia sa stea el la o racoare forfetara, asa preventiv. Ca sa inteleaga pe propria piele cum sta treaba cu plata inainte de a avea socotelile incheiate. 

Nu-l cred sarac si cinstit, la fel cum nu cred ca intr-o tara fara coruptie poti sa ajungi, fara proptea politica, ministru finantist din inginer siderurgist. Hai cu Pogea la racoare, sa aiba timp de forfetare!

Spor strangator!

Etichete: , ,